Bizarr kreatúráról készítettek felvételt egy malajziai erdőben

2023. szeptember 11., hétfő




Sokáig találgatták mi lehet. Mikor kiderült, senki sem jutott szóhoz.

Egy megdöbbentő, és egyben felkavaró felvétel került fel az internetre, melyen egy különös, senki által nem azonosítható lény látható.

A bizarr anyagon valóban látszik, ahogyan egy semmihez sem fogható kreatúra mászik egy legyalult, kiégett erdő "romjai" felett.

A helyiek mivel nem tudták, hogy pontosan mi lehet, nem mertek hozzányúlni, helyette inkább filmre vették, ahogyan ez a valami elvánszorog a vízig, majd ott eltűnik.

Sokáig nem tudta senki, hogy mit is látni a felvételen, eleinte még a komoly biológusok sem tudtak mit mondani arra, hogy milyen faj, vagy lény lehet. Éppen ezért hamar szárnyra kapott az a teória, hogy talán egy földönkívüli lény lehetett, mely a közelben szenvedett légi szerencsétlenséget.

Majdnem egy hétnek kellett eltelnie, mire végre kiderült az igazság, mely bár nem volt olyan misztikus, mint a földönkívüli teória, de legalább annyira sokkoló volt.

Ugyanis kiderül, hogy a felvételen egy Malajziában őshonos medvefaj látható, egy olyan területen, amit felgyújtottak a pálmaolaj kitermelés miatt.

Azért lehetett csupasz az élőlény, mert leégett a szőr, vagy szándékosan csonkították, vagy kínozták meg az állatot. A környéken ez nem először fordul elő.

A biológusok szerint a szerencsétlen állat menekült a videón az emberek elől, és a víz felé vette az irányt, mert már nagyon szomjas lehetett.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 178759





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet