Bizarr küklopsz szerű lény tartja lázban az internetet

2016. november 22., kedd
Egy genetikai mutációval született kecskéről készült képek és videó sokkolja az internetet.

Különös videó tartja lázban az internetet megjelenése óta. Ezen egy mutáns, egyszemű kecske látható, eltorzult arccal.

Az állat szinte felismerhetetlen, csak az szülő állat miatt, és egyes testi jegyek vizsgálatával tudják bizonyosan, hogy ez egy kecske eredetileg.

Akik látták a videót, azokat valósággal sokkolta a látvány. Ilyen genetikai mutációkat ritkán látni, de időnként felkerülnek különös felvételek torzszülött állatokról.

Legutóbb Közép-Kubában történt hasonló eset, ott a különös szerzet 4 nappal a születése után sajnálatos módon elpusztult.

Ez egy különleges, malac volt, mely majom fejjel született. Ciego de Avila lakói azonban alaposan megnézhették maguknak, mert a lényt minden nap felvitték az utcára, hogy a rengeteg járókelő jók a borzonghasson rajta.

A közösségi médián aztán terjedni kezdett, és mára a róla készült fotó egyike a leghíresebb, legtöbbször letöltött fotóknak internetszerte.

Azt senki sem tudja, hogy pontosan hogy jöhetett egy ilyen egyed a világra, de sokan a helyi környezetszennyezés számlájára írják, míg mások különleges, genetikai rendellenességről beszélnek.

A mostani videón látott küklopsz szerű kecske jól láthatóan nagyon nagy mutáción mehetett végbe születéskor. Pontosan ezért nevezték el küklopsznak, mivel egyetlen szeme van, és kísértetiesen hasonlít a görög mitológiák lényeihez.

Ugyanakkor nem tiszta, hogy pontosan hol is készült ez a bizarr videó.

Az utóbbi években egyre több a hasonló jellegű mutáció, ami alapvetően kérdőjelezi a világunk biztonságát. Nemrég derült ki, hogy egyre több kétfejű cápa születik, és más, hasonló deformitások egyre gyakrabban fordulnak elő.

A világtengerekben is egyre gyakrabban találni olyan beteg élőlényeket, melyek már alig élnek, és szinte csak vegetálnak.

Hogy ez a környezetszennyezéssel van összefüggésben, az nem is kérdés, de abban senki sem tud dűlőre jutni, hogy hová is fog vezetni a folyamat. Egyesek szerint evolúciós szinten zajlik egy természetes kiválasztódás, ami a környezetszennyezés nélkül is végbemenne a Földön.

A legtöbb nem életképes faj egyszerűen különféle mutációk során eltűnne a jövőben a Földi élővilágból, mint ahogyan annak idején már számtalan faj tette.

Erre az elméletre azonban nincsen semmiféle bizonyíték, további vizsgálatokra lenne szükség, hogy ezt bizton megállapíthassák.

Vannak olyan elképzelések is, miszerint az álaltok által fogyasztott élelmiszerek, ételek tehetnek az egészről, mert tele vannak rákkeltő anyagokkal, és a légszennyezés során lerakódó, majd a növényekbe beépülő magnetit részecskékkel.

tudomány érdekes érdekesség bizarrr


Megtekintések száma: 33286

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet