Bizarr: lehet hogy gyógyszerek okozzák a rákot?

2018. március 21., szerda




Egy kutatócsoport pontos és igazolható eredményekre hivatkozva olyan dolgot állít, ami hatalmas botrányt robbanthat ki.

Korhad a világunk, és minden egészségügyi fejlődés ellenére egyre magasabb a rák és egyéb daganatos megbetegedések előfordulása.

Ennek okait a tudomány még ma is vizsgálja, és senki sem tud arra magyarázatot adni, hogy ez a tendencia miért zajlik folyamatosan, egyre inkább észrevehetően.

Tény, hogy a rák előfordulása minden eddiginél nagyobb méreteket öltött, ezt ma már a komoly rákkutató intézetek és neves onkológusok sem vitatják.

Az is tény, hogy a daganatos megbetegedések nem csak erőteljesebbek, és sokkal agresszívabbak lettek az évtizedek alatt, de a kezeléseink továbbra sem hatékonyak velük szemben.

Mára a fiatalok között is nagyon gyakori a halálozási arány a rák miatt. Egy kutatócsoport friss tanulmánya pedig óriási botrányt robbanthat ki.

Arról van szó ugyanis, hogy azt állítják hivatalos, jól visszakereshető orvosi kartonokra és adatokra, elemzésekre hivatkozva, hogy a rák kialakulásáért nagyrészt a gyógyszerek tehetők felelőssé.

A gyógyszerek okoznak különféle mutációkat és defektusokat mellékhatásként a szervezetben, mely előidézi, megteremti a ráknak a megfelelő közeget.

Abban több tudós és gyógyszerész egyetért, hogy számos gyógyszer, kiváltképp az egyes fájdalomcsillapítók és antibiotikumok hatásait nem vizsgálják a mai napig eléggé. Vagyis lehet valami a dologban.

Sokatmondó az, hogy főleg olyan FÜGGETLEN szakemberek adtak igazat a kutatásnak és a lehetséges teóriának, akik nem állnak kapcsolatban semmilyen gyógyszergyárral.

Vagyis könnyen lehet, hogy a gyógyszergyárak szándékosan hallgatnak az ügyben.

Ha ugyanis kiderülne, hogy minden pirulának van valami komoly mellékhatása - ami van, mert a betegtájékoztatókon le van bizony írva - akkor az óriási botrányt szülhet.

Minden előzetes információ arra utal, hogy mély titok veszi körbe egyes gyógyszerek hosszútávú hatásait, amit nem akarnak a felszínre tárni.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák betegségek egészség megelőzés gyógyszerlobbi gyógyszeripar botrány felháborító


Megtekintések száma: 101581





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet