Bizarr lelet: gondolkodó figurát ábrázoló agyagkorsó árulkodhat az emberiség titkos múltjáról?

2017. október 6., péntek
A rejtélyes agyagkorsó sokak szerint bizonyíték lehet arra, hogy az emberiség sokkal régebbi, mint gondolták.

Se szeri se száma azon elméleteknek, melyek felvetik, hogy az emberiség jóval régebbi, mint bárki gondolta volna.

Ezt számtalan régészeti lelet bizonyítja. Léteznek piramisok, melyek sokkal régebbiek, mint azt a történészek mondják, és találtak már a piramis előtti időből származó piramis kezdeményeket is.

Különböző, több millió éves agyagfigurák is előkerültek már olyan földtörténeti rétegekből, amikor az ember még nem is volt, vagy nem állt olyan fejlettségi szinten, hogy ilyen figurákat hozhasson létre.

Rejtélyes gondolkodó embert ábrázoló figura

Nagy talány, hogy a most megtalált gondolkodó embert szimbolizáló agyagkorsó mit árul el az emberiség múltjáról.

A középső bronzkorból származó szoborra Jehudban, Tel-Aviv egy külvárosában bukkantak rá ásatások közben.

A lelet körülbelül 3800 éves lehet, vagy még régebbi. Maga a szobor 18 centiméter magas, és úgy néz ki, mintha egy gondolkodó embert ábrázolna.

Bár az életkora nem tűnik túl réginek ahhoz, hogy köze legyen az előző emberiséghez, mégis sokan úgy gondolják, hogy van némi kapcsolat.

Bár a mainstream régészet az ilyen leleteket egyszerű leleteknek tekintik, vannak olyan szakemberek, akik szerint a gondolkodó figura sokkal régebbi, mint hinnénk. Ráadásul kísérteties hasonlóságokat mutat más olyan szobrocskákkal, melyeket történelmünk előtti időkből kapartunk elő a földből.

Mindez véletlen lenne?

Az idegenek által nyújtott ősi tudást szimbolizálja?

Felmerült az is egyes régész szakemberekben, hogy talán fordított értelmezést kell adni a leletnek. Ily módon a gondolkodó ember talán nem is a váza része, hanem a váza maga is szimbolizál valamit.

A paleoasztronautika hívei szerint valójában egy csészealjon, vagy valamiféle űrhajón ülő ember ábrázolása lenne a most megtalált tárgy. Ha ez így van, és az értelmezés helyes, akkor ez az idegenektől ajándékba kapott ősi tudást szimbolizálja.

A csészealjon ül az agyagfigura, és gondolkodik, vagyis az ősi technológiai és technikai tudást plántálták bele a fejébe az égből érkező idegenek.

Mind a mai napig rejtély, hogy az emberiség miért érte el azt az evolúciós és technikai fejlettséget, ami azzá tette, mint ami mára lett belőle. Az ősi idegenek elméletében hívők szerint nem lett volna szabad a majmokból kifejlődnünk, és nem is lett volna lehetséges.

Egy genetikai eljárásnak köszönhetően alakult ki a fajunk részben a majmokból, részben pedig egy idegen genom hozzáadásával, amit talán ők tápláltak belénk.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek földönkívüliek történelem ősi technológia ősi idegen


Megtekintések száma: 206282

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet