Bizarr lényt lőtt ki egy texasi vadász

2017. május 29., hétfő
Nem tudják, mi lehet a békaszerű élőlény.

Az állatok rengeteg féle fajként léteznek a Földön, és még napjainkban is van, hogy újabb fajok kerülnek az emberiség látókörébe.

Nemrégiben például egy elzárt szigeten fedeztek fel több száz új állatfajt. De mi van akkor, amikor valami olyannal találjuk magunkat szemben, amit már ismerünk, de jóval nagyobb méretű, mint ahogyan a tudomány beszámol róla?

Régebben, a dinoszauruszok korában egyes bogár és csúszómászó fajok képesek voltak megnőni egy kisebb motor, vagy ház méretűre is. Ma már ez a méret irreális lenne.

Egy Texasban vadászó férfi mégis valami olyat talált, ami ledöbbentette: egy csaknem csecsemő méretű óriási lényt, mely leginkbb egy békára hasonlít.

Nem tudta, hogy mi ez, és mikor kilőtte, és megnézte közelebbről, akkor döbbent le, hogy ez nem egy kisebb emlős, hanem egy béka.

Vagy legalábbis valamilyen békafajra hasonlít, de legalább ötször akkora volt, mint az általa valaha látott legnagyobb példány.A kép egészen biztosan nem kamu kép, mert a vadász az állatott megmutatta a dél-texasi vadásztársaságnak is, akik szintén közzétették oldalukon a gigantikus lény trófeájáról készült képet a vadásszal.

A rejtélyes lény összesen legalább 6-7 kilót nyomott. De hogyan nőhetett ekkorára? Mi az oka ennek?

Nos, a kép ténylegesen valódi, azonban az óriási lény némileg optikai illúzió miatt tűnik ekkorának. Ezt az illúziót gyakran horgászok is használjak, amikor trófeájukkal együtt fotózzák őket, és nagyobbnak akarják feltüntetni azt.

Ennek ellenére is azt kell mondanunk, hogy a kilőtt példány tényleg eszméletlenül hatalmas volt, és feltehetően egy nagyobb méretű béka lehetett. De biztosat csak maga a vadász tud, aki elejtette a lényt.

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 79213

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet