Bizarr: nutellaburger a McDonald’sban!

2016. november 14., hétfő
Nagyon bizarr hamburgert találhatunk a McDonald’s menüválasztékában. A nutellás hamburger az egész internetet sokkolta!

Nem elírás, és még csak nem is április elsejei tréfa. A McDondald’sban valóban nutellás hamburger, azaz nutella burger kapható.

Sajnos, vagy inkább szerencsére – mindenki döntse el maga – nem idehaza vette fel étlapjára a hazai McDonald’s, hanem Olaszországban kapható a bizarr különlegesség.

Különleges étel valójában inkább édesség, mint igazi hamburger, bár a kinézete erősen hajaz rá, ez ne véletlen.

Ez valószínűleg a McDonald’s marketing szakembereinek a műve lehet, így ugyanis nutella burgerként berobbanva borzasztotta el az internetet az elsőre gyomorforgatónak ható étel.

Hús nincs benne, ez egy úgynevezett édesség, amit a kávézó-részlegen lehet megtalálni. De vajon milyen lehet egy zsemle közé helyezett nutella darab?

A nutella burger nem túl nagy, és lapos, olyan mintha egy kisebb sütemény lenne, viszont a nutellás töltelék benne igen gazdagon szélnek van eresztve.

Sokan azonban úgy vélik, az internet népe nem ok nélkül háborodott fel az új ínyencségen. Olaszországban ugyanis sokan leszólták, sőt az Index egyik munkatársa is megkóstolta az édességet, és nem volt elragadtatva tőle.

Forrás: Index.hu

Ha egy kicsit olcsóbb lenne – jelenleg ugyanis 2 euróért árulják – akkor elképzelhető, hogy sikeres lesz a termék, de egyelőre nem hoz kimagasló eredményeket, és az embereknek sem lett kimondottan kedvence.

Mindenesetre ha a McDonald’s számításai bejönnek, akkor hamarosan talán hazánkban is megkóstolhatjuk ezt az igencsak rémesen hangzó nutellás burgert.

érdekes érdekesség bizarrr


Megtekintések száma: 76567

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet