Bizarr összeesküvés elmélet a londoni merényletekről: ha ez igaz, akkor az orrunknál fogva vezetnek minket!

2017. június 5., hétfő
Nemrég felkerült az internetre egy videó, melyben egy férfi egy megdöbbentően bizarr részletre hívta fel a figyelmet... valóság, vagy egy szándékos félreértelmezés?

Megdöbbentő lehet, ha ez igaz, vagy legalább egy része igaz. amellett, hogy nem szeretnénk állást foglalni az ügyben, mégis meg kell említenünk egy nagyon bizarr teóriát, ami nemrég látott napvilágot.

Arról van szó, hogy egy férfi egy videót tett fel, amit alul láthatsz, melyen a londoni rendőrök láthatóak, miközben nadrágot cserélnek.

Eleve rendkívül bizarr dolog volt ez szerinte, mivel terrorhelyzet volt. London gyakorlatilag támadás alatt volt.

A rend éber őrei pedig mindeközben éppen átöltöztek, és a nadrágjukat cserélték át?

Látszólag teljesen érthetetlen történet, és egy nagyon bizarr momentum. A férfi a videón felhívja a figyelmet arra, hogy tisztán látszik, ahogyan az egyik rendőr egy terepszínű nadrágot vesz fel.

És hogy mi ebben a megdöbbentően érdekes?Nézzük meg a lenti képet. Ezen az egyik terrorista látható. A terroristákat a Borough Marketnél lőtték agyon a rendőrök, itt folytatták a támadást, miután a London Bridge-nél embereket gázoltak el és késeltek meg.

A fotón az látszik, hogy fémdobozok vannak a mellényére erősítve a földön fekvő gyilkosnak, először azt hitték, robbanómellényt visel, később kiderült, hogy hamisan gondolták így.

A terepszínű nadrág azonban sokaknak szemet szúrt, köztük a videót készítő férfinek is. Azonnal felmerült a rendkívül bizarr összeesküvés elmélet, miszerint talán a rendőrök is benne voltak ebben az egészben.

A férfi, és a hozzá hasonlók azt állítják, hogy az egész csak egy megrendezett "terrortámadás" volt, hogy az emberek véleményét manipulálják a bevándorlással kapcsolatban.

Mások szerint arról lehet szó, hogy a rendőrök valóban rendőrök voltak, és azért öltöztek be terroristáknak, hogy eljátszhassák, hogy lelőtték őket. Ugyanis oltári nagy balhé lenne belőle, ha kiderülne, hogy mindhárom merénylőnek nyoma veszett...

Mások szerint az egész csak egy ügyes manipuláció, és egy félreértelmezés, és valójában a terepszínű nadrágok hasonlósága még semmit sem jelent.

A szkeptikusok ugyanis arra is felhívták a figyelmet, hogyha a rendőröknek valóban hátsó szándékaik lettek volna, nem az utca kellős közepén cserélnek ruhát, ahol mindenki látja őket, és videófelvételek is készülnek.

Bármi is áll a rejtélyes videó mögött, valószínű, hogy egy - talán szándékosan - elhintett félreértelmezés lehet, mindenesetre az ügy kapcsán egyre többek figyelmét megragadó különféle elméletek bizarr, valótlannak ható sorába beillik.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr terrortámadás


Megtekintések száma: 367059

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet