Bizarr: partra vetődött bálnát találtak Párizs belvárosában!

2017. július 24., hétfő
A Szajna partján találták meg a 15 méteres élőlényt!

Elképesztő látvány fogadta nemrég a párizsiakat. Egy 15 méteres bestiális példány tetemét lehetett látni a Szajna partjánál a belvárosban.

Egy bálna tetemét a francia főváros szívében. Senki sem tudta, hogyan kerülhetett oda, hisz teljességgel lehetetlen volt a jelenléte, ezért az emberek fotózgatni kezdték.

Tom Kenis és csapata, akik a Nemzetközi Bálnaszövetségnek dolgoznak vizsgálták meg a halott állatot, s nyilatkoztak, arról, szomorú, hogy az ember annyira felborította a természet rendjét, hogy egy ilyen eset megtörténhet.

Azonban szerencsére a történet nem teljesen volt igaz.

Akárcsak a bálnatetem, mely valójában egy belga művész kitalációja volt. Az egész egy akció volt, melynek keretében azt akarták sugallni, hogy néhány év múlva már semmi sem lesz lehetetlen az embernek köszönhetően.Még akár az sem, hogy valóban egy igazi bálna vetődjön ki a partra Párizsban.

A partra vetett bálnának egyébként akkora sikere volt, hogy valószínűleg más városokban is fel fog bukkanni, hogy így hívja fel a figyelmet a környezetszennyezésre, és az emberi felelősségre...

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 33263

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet