Bizarr: Stephen Paddock még életben van?

2017. október 7., szombat
Megmagyarázhatatlan felvétel látott napvilágot napokkal a mészárlást követően.

Sokak szerint életben lehet a las vegasi merénylő, és talán nem is ő tette az egészet! legalábbis egy videó alaposan felkorbácsolta a kedélyeket.

A felvételen ugyanis az látszik, hogy október hatodikán, napokkal az 59 ember halálával, és közel 600 ember súlyos megsebzésével járó merényletet követően valaki látni vélte a férfit.

Vagy legalábbis egy Stephen Paddockra kísértetiesen hasonlító alakot.

Ha jobban megnézzük a felvételt, tényleg nagyon nagy a hasonlóság. Míg mások szerint csak szimpla hasonlóságról van szó, addig többen rávilágítottak arra, hogy Stephen Paddock holttestét nem mutatta meg a média.

A hatóságok egyetlen képet sem adtak ki róla, mint annak idején Osama Bin Laden esetében.

Noha a neten kering egy meglehetősen durva kép, a merénylő fejbe lőtt testéről, melyen kivehető az arca, ezen a képen nem lehet normálisan beazonosítani Stephen Paddockot.

Az elmúlt napok nagy kérdése továbbra is az, hogy pontosan mi is volt az indítéka a nyugdíjas milliomosnak. ha ezt megfejtik a zsaruk, talán az egész Stephen Paddock rejtélyt is megoldhatják.

Persze az egészet érdemes fenntartással kezelni, hiszen rengeteg teória, feltételezés jelenik meg a tragédiával, és a merénylővel, annak indítékaival kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr merénylet lövöldözés


Megtekintések száma: 163197

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet