Bizarr tengeri lényt sodort partra az idő a Bermuda-háromszög közelében

2017. április 16., vasárnap




Egyesek szerint tengeri szörny, mások szerint csak egy túlméretezett élőlény.

Egy óriási, közel 2 méter hosszú állatot találtak Bermuda partjainál, melyet a Nicole hurrikán sodorhatott ki a partra.

Láttál már igazi mélytengeri szörnyet? Ez a különleges, majdnem 2 méter hosszú rák olyan, mintha valamelyik horrorfilmből mászott volna elő.

Az ilyen impozáns méretekkel rendelkező állat nagyon ritka, de időnként bele lehet futni egy-egy szokatlanul nagyra nőtt példányba. A dologban nem is ez a különös önmagában, hanem az, hogy a Bermuda-háromszög közelében találtak rá a lényre.

Tristan Loescher és társa, Matthew Jones épp halászni voltak hajójukkal, amikor belefutottak ebbe a méretes példányba.

A lény a halászhálóba keveredett, amikor Tristan megpróbálta ellenőrizni, mi akadt a hálóba, akkor vette észre, hogy egy óriási rák az.

A súly hat és fél kiló, és a lábai egyenként legalább 60 centiméter hosszúak. Elmondásuk szerint soha életükben nem láttak még ekkora példányt.

A helyiek azt beszélik, hogy nem véletlen kerülhetett elő ez a bestia. Valószínűleg a Nicole hurrikán sodorhatta a partok közelébe az állatot, ami a Bermuda-háromszög mélyén élhetett.

Sokan vélekednek úgy, hogy a túlzottan nagyra nőtt példány nem az egyetlen a titokzatos vizekben. A Bermuda-háromszögről rengeteg különféle legenda kering.

Korábban egy komplett vadászgép raj tűnt el arrafelé nyomtalanul, azóta pedig évről-évre újabb hajók, repülők vesznek oda.

Bár a rejtélyes jelenségre több elmélet született az időalagutak létezésétől kezdve a különleges időjárási viszonyokig, egyelőre nyitott kérdés, hogy mi késztet mindent eltűnésre a háromszög belsejében.

Bár ez a rákfajta alapvetően nem veszélyes, azért nem javasolt meztelenül a vízben mellette úszkálni, mert ha fenyegetve érzi magát, könnyen az embernek támadhat a hatalmas ollóival.

paranormál rejtély hihetetlen rejtélyek bizarr


Megtekintések száma: 65404





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet