Bizarr teória: Angela Merkel Hitler eltitkolt lánya? Ha ennek a fele is igaz... Durva!

2021. október 7., csütörtök




Befejezi, amit a Führer elkezdett? Megdöbbentően furcsa összeesküvés elmélet bukkant fel az interneten. Mi az igazság?

Mi van, ha Hitler lánya még ma is él, és Angela Merkelnek hívják? Megdöbbentő párhuzamok igazolhatják a rendkívül bizarr elméletet?

Nemrégiben felbukkant egy nagyon bizarr elmélet, miszerint Angela Merkel és Hitler között több párhuzamot is lehet vonni.

Ráadásul állítólag rokoni szálak kötik őket egymáshoz. méghozzá vérrokoni szálak, ugyanis az összeesküvés elmélet hívei szerint Angela nem más, mint Hitler eltitkolt lánya.

Mi szóltunk! Elég erős és bizarr elméletről van szó, tudni kell elvonatkoztatni pár dologtól, de mire a cikk végére érsz, lehet, hogy te is azt fogod mondani: "Talán van benne valami!".

Angela Merkel ma - ki tudja meddig - Európa és az egész világ egyik legbefolyásosabb embere.

Hitler nagyon sokat dolgozott titokban azon, hogy egész Európát német valamint vatikáni irányítása alá hajtsa. Hitler ugyanis a Vatikánt is meg akarta kaparintani, és egyes jelek szerint ez sikerült is neki, mielőtt elvesztette a háborút.

1954-ben született egy lánygyermek, akit egyes dokumentumok szerint Angela Merkelként lehet azonosítani. Egy titkos JGB akta szerint azonban Nem 1954 Július 17-én született, ahogyan a hivatalos dokumentumok állítják, hanem 1954 Április 20-án.

Vagyis Angela Merkel Adolf Hitler születésnapján jött a világra.

Méghozzá nem is akárhogy, és itt jön az összeesküvés elmélet még elborultabb része: a kormányzónő Hitler egy korábban lefagyasztott spermája segítségével születhetett meg...

Dr. Karl Klauberg volt az a doktor, aki egy szigorúan titkos "misszió" keretében hajtotta végre a kísérletet, melynek során ez az egész megtörtént. A Stasi-aktában részletesen kitérnek arra, hogy Karl Klauberg milyen kutatásokat végzett azért, hogy sikerüljön egy lefgyasztott spermiumból létrehozni egy gyermeket.

Kevesen tudják, de az elmélet szerint Hitler apja Solomon Rothschild egyik felszolgálójának fia volt, Anna Maria Schicklgruberé.

Egy titkos szovjet kísérlet keretében - arról nem szól a fáma, hogy mi érdeke volt ebben a szovjeteknek - vitték végzet a lehetetlent: az egykori Führer genetikai markereivel rendelkező lánygyermeket szülesztettek meg, akit egy ismeretlen béranya hordott ki.

Később, ha minden szálat elvarrjanak, Dr. Karl Klauberget megölették, gyilkosai soha nem kerültek elő...

Angela Merkel tehát Hitler gyermekeként jött a napvilágra. A kísérletről Amerika és az oroszok is tudtak. Legjobbnak látták, hogy a Vatikán berkeiben tartsák "kontroll" alatt a lányt. Ekkor hamis papírokat, új személyazonosságot kreáltak neki, és egy új hivatalos születési dátumot.

A szövetségesek és az oroszok egyetértettek abban, hogy óriási hatalommal lehet felruházni egy olyan személyt, melyben Hitler vére csörgedezik, aki kellően karizmatikus - nő létére - és rendelkezik Hitler meggyőző képességével, de némileg mérsékeltebb.

Szintén nem lehet véletlen, hogy XVI. Benedek pápa beiktatása, aki 2005 és 2013 között volt az egyház feje éppen Április 20-ára esett egy nap híján, ugyanis Április 19-én volt. Hitler születésnapján. Ráadásul XVI. Benedek maga is német származású.

1997-ben Angela Dorothea Kasner Angela Merkellé lett, amikor megházasodott, és hozzáment Ulrich Merkelhez.

Ennek a frigynek 1982-ben azonban válás lett a vége. Sokak szerint az egész csak azért történt, hogy a névváltoztatás "hivatalos úton" legyen letudva, és ne kétes papírok, hamisítások árán.

Gretl és Fanny Braun

A berlini fal leomlása után futótűzként kezdett el terjedni a politikai berkekben a neve. Sokak szerint a G8-ak egyfajta szövetségére is hihetetlen befolyással lévő Angela Merkel apja egyfajta örökségét szeretné tovább vinni, és nem erőszakkal, de bujtatott háborúval, és migránsok beeresztésével szeretné elérni, hogy Európa eleinte függjön a németektől, később pedig Németország uralma alá legyenek hajtva.

Ez a német uralom gazdaságilag már végre lett hajtva. A német termékek mindenhol megtalálhatóak az EU-ban, legyen szó műszaki cikkekről vagy élelmiszerekről...

Nem olyan agresszív módon terjeszkedik, mint Hitler, mert rájött, hogy a totális háború nem vinné előre a világot. Egy módszeres, lassú lezüllesztés ellenben halálosabb sebet ejthet Európa országain, mint a legnagyobb atombomba, vagy a legvéresebb népirtások...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés hitler bizarr történelem politika angela merkel


Megtekintések száma: 342882





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet