Bizarr teória Trump származásáról: nem is lehetne elnök, mert eredetileg Pakisztánba született?

2016. november 21., hétfő




Donald Trump megválasztása még mindig nagy lázban tartja az emberek többségét. Rengeteg érdekes, néha bizarr teória kapott szárnyra róla, többek között a legújabb összeesküvés elmélet azt állítja, hogy Trump Pakisztánban született!

Az utóbbi egy hétben rengeteg olyan hozzászólás árasztotta el a Facebookot, és más közösségi oldalakat, melyeket olyan emberek írtak, akik közel állnak Trumphoz, és azt állítják, hogy az újdonsült amerikai elnök eredetileg a törvények nélküli Észak-Vazirisztánban született 1946-ban.

Trump eredeti neve Dawood Ibrahim Kham volt. Mindezt még egy fényképpel is igyekeznek alátámasztani. De vajon van valami igazság a dologban?

Minden összeesküvés elméletnek van egy olyan kiindulás pontja, mely tartalmaz némi igazságot, ezt keresik sokan a most felbukkanó Trump összeesküvés kapcsán is sokan.

Az összeesküvés elmélet hívei szerint Donald Trump eredetileg Pakisztánban született, a már említett területen, és hithű muszlimok nevelték fel.

Ez a különös történet rengeteg helyen elterjedt az interneten és olyanok is beszéltek róla, akik egyértelműen Trumphoz közel álló személyek, vagyis lehet fogalmuk az elnök születéséről, vagy arról, hogy honnan is jött pontosan, mielőtt elnök lett.

A mellékelt fotón állítólag maga az elnök látható kiskorában, az érintett területen. A kép valamikor az 1950-es években készülhetett.

Trump még iskolába is járt, és rendszeres oktatásban részesült Madrassában, míg 1954-ben meg nem haltak szülei egy tragikus autóbalesetben.

1955-ben aztán a Brit-Indiai hadsereg egyik kapitánya volt az aki felkarolta, mentorálmi kezdte, és Londonba vitte magával a fiút, aki akkor még nagyon fiatal volt, de vállalkozó szellemű. Londonban aztán örökbe fogadta a Trump család, így vette fel végül a Donald Trump nevet.

Ha mindezek igazak, akkor az elég súlyos állítások nagyon nagy és komoly következményekkel járnának az elnök személyére nézve.

Amerikában ugyanis a törvény kimondja, hogy csak az lehet elnök, aki természetes szülötte az országnak. Ez a képletes megfogalmazás azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban kell, hogy szülessen valaki, így jogosult arra, hogy elnök lehessen.

Azért is ironikus és csavaros a történet, mert eredetileg Trump sokszor támadta azzal Obamát, hogy ő sem lehetne elnök, mivel Hawaii-n született. Többször is felszólította, hogy mutassa be születési bizonyítványát, hogy tisztázza magát a vádak alól.

Úgy tűnik, most ellene fordult az egész történet, mivel az emberek most tömegesen azt követelik, hogy vesse alá magát egy DNS tesztnek, hogy kiderüljön, tényleg áll-e egyáltalán rokonságban a Trump családdal.

Sokan azt vallják, hogy Trump nem is lesz egyébként hosszú életű elnök, mert annyira megosztó, és annyira furcsa nézetei vannak egyes kérdésekben, hogy az erősen ütközhet Amerika árnykormányának nézeteivel.

És mint tudjuk, aki az útjukba áll, azt képesek eltakarítani bizonyos módszerekkel, ha úgy hozza a szükség.

összeesküvés politika


Megtekintések száma: 16008





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet