Bizarr teória: Tupac Shakur mégis életben lehet? Ráadásul rendőrségi dokumentumok igazolják!

2017. május 12., péntek
Egy elmélet fenekestől felforgatta a néhai rapper rajongóit, de a közvéleményt is.

Tupac Shakur művésznevén 2Pac és Makaveli amerikai rapper és színész volt, akiknek a zenéi még 2010-ben is 75 millió példányban keltek el.

Az egyik valaha volt legnagyobb tehetségnek ígérkezett, mígnem megdöbbentő módon fegyveres merényletet nem követtek el ellene 1996. szeptember 7-én. Tupac Las Vegasban járt, amikor meglőtték, majd hat nappal később a kórházban hunyt el, szeptember 13-án.

Most egy elmélet azt állítja, hogy az egykoron népszerű rapper nem is halt meg. És ezt rendőrségi dokumentumok igazolják.

Tupac az élete során többször keveredett zaklatási ügyekbe. Ezek talán kihatással is voltak a pályafutására.

1994. november 30-án éjjel, a zaklatási tárgyalás előtti napon Shakurt ötször meglőtték, majd kirabolták ismeretlen tettesek a manhattani Quad Recording Studios halljában. Shakur később Sean Combsot, Andre Harrellt és Notorious B.I.G.-t vádolta ezzel kapcsolatban, akiket éppen a támadás után látott.

A kórházból a műtét után három órával jelentkezett ki. Az azt követő napon Shakur tolószékkel jelent meg a bíróságon.

Az 1996-os merénylet kísérlet ellenben már sikerrel járt, legalábbis így szól a hivatalos verziója a történetnek. A kórházba szállítást követően azonban Tupac nem is halt meg - állítják sokan.

Erre ráadásul az összeesküvés elméletben hívők szerint végre konkrét bizonyítékok is vannak. 2017. március 3-án ugyanis a rendőrség letartóztatott egy Tupac Shakur nevezetű férfit.

Mindezt további rendőrségi jelentések és dokumentumok is igazolják.

Önmagában a névegyezés még nem is lenne figyelemreméltó, de a dokumentumon szereplő adatok is rendre egyeznek az egykori rapper adataival.

Amikor a média felfigyelt a hírre, és elkezdtem különféle újságírók oknyomozni az ügyben, a rendőrség aztán hárítani kezdett, és azt állították, hogy nem Tupac Shakur volt a letartóztatott neve, hanem Clerence Campbell, aki Tupac Shakur álnéven tevékenykedett.

Valójában nem minden adat egyezik a dokumentumokban Tupac eredeti adataival, így a magassága, és a pontos életkora sem stimmel, ennek ellenére állítólag a szóban forgó tettes a későbbi tárgyalásán már nem is jelent meg, pedig több újságíró is kíváncsi volt az ügyre, hogy kiderítsék, ki használja titkon a Tupac Shakur álnevet.

Hogy mi folyik az ügy kapcsán, senki sem tudja, de nagyon sokan állították már az utóbbi években is azt, hogy Tupack életben lehet, és valójában csak megrendezte a saját halálát.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés bizarr történelem


Megtekintések száma: 128173

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet