Bizarr véletlen, vagy valami több? Megjósolták a focicsapat légi tragédiáját

2016. december 10., szombat
Egy férfi hónapokkal azelőtt, hogy a szerencsétlenség bekövetkezett volna, már megjósolta, hogy egy egész labdarúgócsapat fog meghalni egy repülőgép-szerencsétlenségben.

Óriási szerencsétlenség

Nemrég óriási szerencsétlenség rázta meg a focivilágot, és az embereket. Ugyanis 71 – más források szerint 72 - ember halt meg, és egy teljes focicsapat, amikor egy az őket szállító repülőgép lezuhant.

A repülőgép fedélzetén a kilencfős személyzettel együtt 81 ember tartózkodott, köztük egy brazíliai futballcsapat, a Chapecoense, amely a dél-amerikai klubok kupájáért vívott döntőt játszotta volna a medellíni Atlético Nacionallal.

Azóta rengeteg pletyka, és szóbeszéd látott napvilágot, melyek egy részéről kiderült, hogy igazak. Olyan érdekes momentumai is voltak a balesetnek, melyek bizarr véletlenek vetnek fel, amik talán valójában nem is véletlenek.

Megjósolták a tragédiátEgy tévéműsorban nyilatkozott még hónapokkal ezelőtt egy Carlinhos nevű férfi, aki előre tudta, hogy egy egész focicsapat fog meghalni légi katasztrófában. A férfi akkor elmondta, hogy ez másfél éven belül fog bekövetkezni valamikor.

Vérfagyasztó hideg futkosott végig sokak hátán, amikor ez nemrégiben bekövetkezett. Nem csak azért, mert egy egész csapat halt szörnyet, hanem azért is, mert volt, aki ezt előre látta.

Ez ugyanis egyfajta relevációja, bizonyítéka lehet a természetfeletti jelenségeknek, és annak, hogy egyes emberek valóban médiumi képességekkel rendelkeznek, és előre belelátnak a jövőbe. A szóban forgó férfi ráadásul nem először tett olyan jóslatot, mely valóra vált.

Ő volt ugyanis az, aki a 2014-es világbajnokság előtt megjövendölte Neymar súlyos sérülését, és a brazilok németek elleni 7-1-es vereségét is.

A gépről lemaradt kapus csodával határos módon túlélte, mivel fel sem szállt a gépre, ő napokkal később sírva jelentette be a visszavonulását.

Az egyik focista megálmodta a katasztrófát

Szintén hátborzongatóan érdekes momentum, hogy az egyik csapattag megálmodhatta a gép katasztrófáját. Ugyanis a tragédia napján éppen arról olvasott, hogyan rejti el Isten a benne hívőket a szárnyai árnyékában. A felesége szerint Helio Neto előre megálmodta a repülőgép lezuhanását.

Még egy felvétel is napvilágot látott arról, ahogyan egy Roberto Cabrini nevezetű újságíró megtalálja Neto Bibliáját. A könyvjelző a 63. Zsoltárnál volt behúzva.

"Ha reád gondolok ágyamban: őrváltásról őrváltásra rólad elmélkedem; mert segítségem voltál, és a te szárnyaidnak árnyékában örvendeztem"

-állt az idézett sor a Biblia ezen szakaszában. Mindez véletlen lenne? Sokak szerint nem, és valószínű, hogy túlságosan sok is a véletlen az ügy kapcsán.

Véletlenek, vagy sem?

Sokak szerint nincsen olyan, hogy véletlen. Az idő, a helyszín, és az emberek közrejátszása nem lehet véletlenszerű események láncolata, és mindennek oka és célja van.

A katasztrófa érdekes momentumai is mindenképpen arra világítanak rá, hogy itt nem véletlenek sora játszott közre, hanem előre meg volt írva a focicsapat sorsa.

Minden ember sorsa meg van írva valószínűleg, még ha ezt nehéz is elfogadnia egyes embereknek. Mindenki felett ott ketyeg az óra, és a végcél, melyet csak Isten tud.

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr sors karma


Megtekintések száma: 61587

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet