Bizarr videó egy fogságba esett földönkívüli lényről?

2018. február 24., szombat
A netet futótűzként járta be. Különös módon ismeretlen erők próbálták meg ezt a videót számos alkalommal eltörölni a netről.

Bármi is látható ezen a felvételen, nagyon sokan megpróbáltak tenni azért, hogy a világ ne láthassa.

A videókat állítólag ugyanis már több helyről törölték, de a fanatikus ufóhívők az ilyesmit mindig letöltik maguknak, és később ők is felteszik saját webhelyeikre, vagy YouTube csatornájukra.

Így szinte lehetetlen végleg eltüntetni őket.

Mások is azt mesélték egyes forrásokból, hogy amikor először felkerült a videó a netre, akkor a feltöltőket több ízben ismeretlenek fenyegettek meg.

Hogy mi látható a felvételen, az egyértelmű, legalábbis az ufó szakértők ezt állítják.

Egy földönkívüli lény, melyet fogságba ejtettek, és levideózták egyfajta megfigyelés során, majd ez a felvétel valahogy kiszivárgott a külvilág számára.

Az ilyesfajta lényeket az ufológusok “kis szürkéknek” nevezik.

Arról nincs információ, hogy a felvétel mikor készülhetett pontosan, így többekben felvetődött az, hogy talán a roswelli idegen ufonauta látható rajta.

Természetesen ahogyan az lenni szokott, az is azionnal felmerült sokakban, hogy lehet, hogy egy egyszerű hamisítványról van szó.

Azonban az ellentábor azt állítja, hogy ezt az információt az amerikai kormány próbálja elhinteni az emberekben, hogy ne derülhessen ki a végső igazság…

Szerinted egy igazi földönkívüli lény látható a felvételen? Mit gondolsz?

OSZD MEG másokkal is!

ufók földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 143671

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet