Bizarr vörös fények tűntek fel az égen Budapest felett? Űrhajó szállt le a főváros környékén az éj leple alatt?

2017. július 18., kedd




Egyesek szerint földönkívüliek szálltak le, mások szerint csak egy szokatlan időjárási anomália. Mi az igazság?

Szoter Martin megdöbbentő videót tett fel a Youtube videó megosztó portálra, melyen jól látható, hogy a Budapest feletti sötét éjszakát vöröses fényár világítja meg. Az esetről a Mirror is beszámolt.

Az egész egy nagyobb vihar alkalmával tűnt fel a kamerázó fiatalembernek.

Olyan volt, mintha egy földönkívüli invázió vette volna kezdetét. A szokatlan fények legalábbis arra engedtek következtetni, hogy akár egy az égen tartózkodó valami felől is érkezhetnek.

Több budapesti lakos is megijedt, mert egyesek ténylegesen azt gondolták, hogy valami nincs rendben, és lehet, hogy idegenek látogattak le a Földre.

A Csepel környékén rögzített rövid videó ugyan nem szolgál bővebb magyarázattal, és rengeteg kérdést nyitva hagy, jól látszanak rajta a felvillanó, szinte mindent beragyogó vörös fények.

A Mirror beszámolója szerint Martin úgy gondolja, hogy valahol a közelben valami - talán egy földönkívüli hajó - lezuhanhatott, és ez keltette a furcsa fényeket.

De az is lehet, hogy nem lezuhanásról van szó, hanem szándékos landolásról. TÚl messze volt a fény forrásától, hogy ezt pontosan meg tudja állapítani, így válaszok helyett csak a kérdések szaporodnak egyre inkább...

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés magyarország bizarr magyar


Megtekintések száma: 100262





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet