Bizonyíték: föld alá vezető mesterséges struktúrák vannak a Holdon!

2021. június 19., szombat
A most talált átjárókról úgy hiszik, hogy a talajszerkezet alá vezetnek, és nem a természet művei.

Hihetetlen földalatti struktúrák, és oda levezető titkos átjárók és kapuk, valamint komplett alagútrendszerek lehetnek a Hold felszíne alatt.

Mint az már régóta ismeretes, a Hold feltűnően üreges szerkezetű. 

Ezt a NASA rengeteg rendelkezésére álló adat alapján állítja. Olyannyira kevés az anyag és a talajszerkezet sűrűsége a mélyben a számítások és mérések szerint, hogy egy hatalmas üreg létét feltételezi.

Ellenben - az üregesség ellenére - a felszínt egy nagyon kemény héj alkotta, mely merőben szokatlan egy égitesttől, ezért sokan vélekednek úgy, hogy a Hold üregessége nem véletlen.

Amellett, hogy egyesek azt állítják, hogy a Hold egy mesterséges szerkezet valójában, léteznek egészen másféle elméletek is a dolgok magyarázatára.

Mit is állít az üreges Hold elmélete, mely az idegeneket is bevonja a képbe?

A Hold üreges belsejében utazáshoz szükséges üzemanyag, navigációs berendezések, megfigyelőeszközök, valamint az életkörülményeket fenntartó gépek rejtőznek.

Az égitest ezáltal egyfajta Noé bárkájaként funkcionálhat, de az is lehetséges, hogy valamikor magára maradt a Föld körüli pályán, és a speciális műszerek hosszú ideje automatikusan vezérlik a „járművet”.

Ebből a tekintetből talán agy gigantikus szatellit, azaz űrszonda lehet, mások úgy vélik, hogy az idegen űrhajók is itt állomásoznak, ezért tudnak minket folyamatos megfigyelés alatt tartani, ahogyan tették már az elmúlt évezredek során.

A Holdon különféle fényjelenségek is vannak, melyeket már az Apollo missziók során is érzékeltek az űrhajósok.

Ezek arra utalnak, hogy a Hold valójában egy óriási szerkezet, és nagyon is sok aktivitás folyik a háttérben, amiről a NASA nem akar semmit elmondani.

Egy másik elmélet szintén az idegenekkel kapcsolatos, mely szerint a Hold valójában tényleg egy a Földünk körül keringő égitest volt, de az ősi idegenek korában az idegenek egy része a Holdon kezdett el bányászni, és annak magját, és teljes belső szerkezetét, és kőzetanyagát kitermelte.

Ezért vált üregessé, és élettelenné, majd mikor a Földről továbbálltak, a Holdból nyert óriási nyersanyag és energia biztosította számukra a csillagközi utazás folytatásához szükséges anyagokat.

Egy ilyen szintű kibányászás nagyon veszélyes lehet egy olyan kontinensen, ahol laknak is, ám idegen égitesten elvégezhető művelet lehet, és hasonlóan nagy kaliberű procedúra, mint egy Dyson göb létesítése.

A Holdfelszín rengeteg helyén találtak már rá ilyen anomáliákra, többek között a Paracelsus C vidékén.

A terület eleve magán hordoz rengeteg olyan jellegzetességet, melyek tipikusan a bányavidékekre jellemzőek.

A kérdés már csak az, hogy ténylegesen milyen kitermelés folyhatott ott, és kik által.

 

Egy elmélet még azt is felveti, hogy az egész az amerikaiak műve, akik valójában már az Apolló missziók után visszatértek a Holdra, és űrbányászatba kezdtek, hogy gazdasági előnyhöz jussanak.

Bárhogyan is, rendre kerülnek elő zavarba ejtő felvételek a Holdról, melyeken mesterséges tárgyak bukkannak elő, és csak idő kérdése, hogy egy napon kiboruljon az a bizonyos bili a NASA háza táján.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés hold bizarr


Megtekintések száma: 137643

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet