Bizonyíték, hogy létezik hibernálás

2019. március 26., kedd
A modern technológiával ma már újra éltre kelthető bármilyen lefagyasztott élőlény. Itt a megdönthetetlen bizonyíték!

Az emberiség már a tudomány fejlődésének kezdete óta arról álmodozik, hogy egyszer majd örökké élhet.

Bár még nem jött el ez a nap, és ma még nem ismerjük az örök élet titkát, sem életet adó elixírrel nem rendelkezünk, de bizonyos értelemben már ma is képesek lehetünk örökké élni.

Arról van szó, hogy hibernáltathatjuk magunkat. A hibernációs állapotban az emberi szervezetet folyékony nitrogénben lefagyasztják, és eltárolják, akár több száz, vagy több ezer évig.

A hibernációs eljárások rengeteg ember életét menthetik meg. Ma főként olyanoknál alkalmazzák, akik valamilyen halálos betegségben szenvednek, és még nincs rá gyógymód.

Ily módon amint meglesz a megfelelő kezelés, egyszerűen csak kiolvasztják a pácienst, és meggyógyítják.

Ma már nem csak, hogy elérhető, de könnyen évégre is hajtható a hibernáció, és a felolvasztás fázisai sem jelentenek veszélyt a szervezet számára.

Korábban a tudósok tartottak attól, hogy az agy a kiolvadás során súlyosan károsodhat, és ma még nem ismerünk olyan esetet, kísérletet, amit emberekkel is elvégeztek volna, de az állatkísérletek jól mutatják, hogy igen is lehetséges.

A tudósok hangsúlyozták a videó bizonyíték kapcsán, hogy emberrel egyelőre még nem működik. De a videó egyértelműen bizonyítja, hogy létezik a jelenség és visszatérhet az életbe egy élőlény a mély fagyasztás utáni állapotból is.

Ha neked halálos betegséged lenen, és lenne elég pénzed, lefagyasztatnád magad?

tudomány érdekes érdekesség emberi test


Megtekintések száma: 59157

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet