Bizonyítékok a lélekvándorlásra: leélt életeink nem az elsők...?

2023. november 12., vasárnap




A reinkarnáció valójában párhuzamos valóságok jelenlétéről árulkodik?

Számtalan bizonyíték van ma arra, hogy vár minket valami a halál után.

Ez a valami pedig egy másik világ. A halál tehát nem végleges. Sőt, a halál valójában csak egy ablak egy másik világra.

Ma a tudomány több olyan közvetett dolgot ismer, mely kapcsolódhat ehhez a bizonyossághoz.

Bizonyítékot jelenthetnek a lélekvándorlásra a hipnotizált személyek egyéni beszámolói. A regressziós hipnózis során a hipnotizőr az alanyt korábbi emlékeihez, olykor előző életeibe repíti vissza. A hipnózisban az érintettek gyakran mesélnek arról, hogy valaki más testében élnek.

Egészen pontos részleteket említve számolnak be arról, hogy egy másik században, egy másik ember bőrében, esetleg más nemű, valamint merőben más társadalmi helyzetű személyként élik napjaikat. 

Ebben az állapotban bámulatosan alapos leírást adnak a hipnotizált személyek olyan múltbéli helyekről és szituációkról, melyekről éber állapotban nem lehet tudomásuk.

A francia kifejezés Emile Boirac nevéhez fűződik, jelentése: már láttam.

Ezt a jelenséget már valószínűleg te is megtapasztalhattad. Ha déja vu-d van, úgy érzed, hogy a szituáció, melyben benne vagy, már megtörtént veled, vagy a hely, ahol először jársz, nem ismeretlen számodra, ráadásul néha még azt is tudod, mi lesz a következő történés. Egyes elméletek szerint a deja vu jóval több egy különös érzésnél, funkciója van.

Szerepe, hogy az ismerős szituációban ne kövesd el azt a hibát, amit előző életedben már megtettél. Tehát a jelenségnek egyfajta vészcsengő szerepe van, mellyel elkerülheted a karmádat. Ugyanakkor arra utal, hogy a lélekvándorlás létező dolog.

Dr. Ian Stevenson, a Virginiai Egyetem Pszichiátriai Tanszékének vezetője komoly tudományos kutatással igyekezett bizonyítani a reinkarnáció létezését. Már a '60-as években felfigyelt arra a jelenségre, hogy a gyermekek időnként képesek egészen pontosan visszaemlékezni az előző életükben történt eseményekre.

Mindezen dolgok a véletlen művei lennének? 

Szinte biztos, hogy nem!

Legalábbis ha hajlandóak vagyunk elfogadni azt, hogy a világon semmi sincs véletlenül, és minden eleve elrendeltetett bizonyos értelemben.

Egy magasabb létezési sík van jelen a mi világunk mögött, és alattunk is van egy ilyen létsík.

Az ember megélt életeitől, és az azokban elért jó vagy rossz cselekedetektől függ az, hogy mely létsíkba emelkedünk át, vagy zuhanunk vissza - állítják egyes spirituális szakemberek.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ezotéria reinkarnáció előző életek lélekvándorlás


Megtekintések száma: 87110





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet