Bizonyítékok: a szaúdi kormány elpróbálta a szeptember 11-i terrortámadást a bekövetkezte előtt!

2017. szeptember 13., szerda




Megdöbbentő dokumentumok bizonyíthatják a bizarr állítást.

A szaúdi kormány ellen indított kártérítési perben olyan új és megdöbbentő bizonyítékokat tártak fel, melyek egy az egyben bizonyíthatják Szaúd-Arábia felelősségét a szeptember 11-én elkövetett merényletekkel kapcsolatban.

Arról van ugyanis szó, hogy olyan dokumentumok és információk láttak napvilágot, melyek alátámasztják azt a teóriát, miszerint az egészet Szaúd-Arábia tervezte meg, és Bin Laden csak egy vezető volt, akivel végül elvitették a balhét.

A washingtoni szaúdi nagykövetség is benne volt a dologban.

Dokumentumok igazolják, hogy egy úgynevezett előpróbát finanszíroztak. Mindez a repülőgépek eltérítésének ügyéhez kapcsolódik.

Mint ismeretes, 2001 szeptember 11-én két nagy utasszállító csapódott World Trade Center ikertornyaiba, majd egy harmadik a Pentagonba. Egy negyedik gépet az utasok sikeresen visszafoglaltak, de sajnos lezuhant, ez a Fehér házat, mások szerint a Kapitólum épületét vette volna célba.

A vizsgálatokból kiderült, hogy 2 évvel a szeptember 11-es támadást megelőzően a szaúdi nagykövetség két szaúdi nemzetiségű embernek fizetett azért, hogy Phoenix városából Washingtonba repüljön egy 9/11es tesztre.

Egyértelmű tehát, hogy a szaúdi nagykövetség benne volt a terrortámadások pénzelésében. Nem csak a pénzcsapokat biztosították, de az úgynevezett száraztesztet, szárazpróbát is finanszírozták, amivel gyakorlatilag előkészítették az egészet.

Ez volt minden idők legnagyobb volumenű terrortámadása, és azóta sem követtek el hasonlót, mely több ezer ember halálával járt volna.

Sean Carter, a felperesek képviselője is elmondta, hyg a szaúdi nagykövetség, épp úgy, mint a szaúdi kormány, vastagon benne volt ezekben az ügyletekben.

A meggyanúsítottakat Afganisztánban különféle al-Kaida táborokban képezték ki, amikor ott tartózkodtak. Amikor pedig Arizonában éltek, rendszeres kapcsolatot tartottak fenn egy szaúdi emberrablási pilótával és egy olyan szaúdi eredetű al-Kaida vezetővel, akit jelenleg Guantánamóban tartanak fogva.

Annyit tudni, hogy az egyikük Mohammed al-Qudhaeein, a másikuk Hamdan al-Shalawi volt és tagjai voltak az Egyesült Államokban működő szaúdi kémhálózatnak.

Qudhaeein a szaúdi iszlámügyi minisztérium alkalmazottja is volt. Shalawi is hosszú időn át a rijadi kormánynak volt az alkalmazottja.

1999 novemberében az America West légitársaság gépére szállva utólag kiderült a nyomozati anyagból, hogy többször be akartak lépni a pilótafülkébe, és bizonyos repüléstechnikai dolgokról kezdtek el kérdezősködni. Emiatt gyanússá is váltak a légiutas kísérőknek. - írja az FBI jelentés.

A pilóták annyira idegesek lettek, hogy kényszerleszállást hajtottak végre Ohio államban. A leszállás után a rendőrség megbilincselte és őrizetbe vette őket, de az FBI úgy döntött, hogy nem viszi tovább az ügyet.

Jegyüket a washingtoni szaúdi nagykövetség fizette.

Az ötezer oldalas iratból kiderül egyértelműen, hogy a szaúdiaknak óriási felelőssége és szerepe volt az egész szeptember 11-et megelőző próba és tesztek megszervezésében.

Ennek ellenére így is számtalan olyan aspektusa van szeptember 11-nek, ami a mai napig titkosítva van, és senki sem tudja, mi tartalmaznak ezen dokumentumok.

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa összeesküvés terror terrortámadás


Megtekintések száma: 86255





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet