Bizonyítékok vannak a sumer leletek között arra, hogy földönkívüliek jártak a Földön

2021. június 11., péntek
Feltárul a múlt, amit ezidáig titkoltak?

1919-ben olyan régészeti ásatásokat végeztek az egykori sumer civilizáció bölcsőjének tekinthető területeken, melyek megdöbbentő eredményekkel zárultak.

A föld mélyén ugyanis olyan agyagfigura maradványok bukkantak elő, melyek megelőznek minden hasonló faragványt.

Ami még félelmetesebb volt, hogy ezek a figurák láthatóan nem emberi alakokat ábrázoltak.

Sokkal inkább néztek ki úgy, mintha földönkívüliek lennének. Egészen elképesztő elméletek születtek róluk, amiket még ma is próbál titkolni a tudomány és a régészet.

A régészet ugyanis nem kívánja bevallani azt, hogy a Föld sokkal idősebb, és hogy az első emberi civilizációk egyikeként a sumer birodalom földönkívüliekkel állt kapcsolatban.

Mi több, földönkívüliek leszármazottja volt.

Nem sokan tudják, de a sumer városok valódi metropoliszok voltak. Egyes becslések szerint akár a 80.000 főt is elérhette egy-egy ilyen metropoliszban a lakosság száma. 

Ez akkoriban egyedülálló volt, és sokak szerint nagy rejtély, hogyan tudtak ekkora városokat fenntartani.

A sumerok mindig is városállamokban gondolkodtak. Ez részben megmagyarázhatja, miért voltak ilyen hatalmas városaik. Igen gyakran hadban is álltak egymással ezek a városállamok.

A városállamok sok kutatási anyag szerint szuperfejlettek voltak, legalábbis az adott korhoz képest.

A földönkívüliek örököseinek azért hiszik őket a paleoasztronautika hívei, mert számos feljegyzés utal arra, hogy a sumer birodalom legelső uralkodói mind a csillagok közül érkezhettek, vagy közük volt olyan magasztos lényekhez, akik odafent éltek.

A sumer kultúra, és annak nyomai egészen a 19. századig elveszettek voltak. Ez azt jelenti, hogy egészen addig nem is tudott róla a tudomány, csak sejtéseink voltak azt illetően, hogy a krisztus előtti időkben Mezopotámia területén egy rejtélyes civilizáció lehetett jelen.

Földönkívüli isteneket tiszteltek, legalábbis a paleoasztronautika hívei szerint. Az viszont bizonyos, hogy olyan égi istenek jelentek meg a sumer kultúrában, mely akkoriban egyedülálló volt.

Rejtélyesen fejlett csillagászati ismereteiknek a mai napig csodájára járnak a tudósok. Hatalmas városaik romjai ámulatba ejtőek, mítoszaikból a Bibliai is merített. A sivatag homokja még rengeteg ősi titkot rejt velük kapcsoaltban.

Nemrég Kazem Finjan, Irak közlekedési minisztere egy sajtótájékoztatón jelentette be, egy i.e. 5000 körül épült, vagyis mintegy 7000 éves sumér repülőtér maradványaira bukkantak a sivatagban, miközben egy éppen egy modernkori reptér építéséhez kezdték el előkészíteni a terepet.

A mai Irak területét 7000 éve a sumérok lakták, akik csillagászati, matematika és technikai ismeretei még manapság is kétkedést kelt a kutatókban azzal kapcsolatban, hogy önmagától alakult volna ki a civilizáció a földön.

Nem véletlenül...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 70162

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet