Bizonyított, faji alapú sterilizálás zajlik vakcinákon keresztül Afrikában?

2017. augusztus 26., szombat




A világ más részeire is kiterjesztik a tervezetet? Globális genocídium, avagy az emberi meddőség világjárványszerű elterjesztése.

Döbbenetes információ, de hiteles tény, hogy több ezer fiatal kapott Kenyában olyan tetanusz oltást, mely a laborvizsgálatok alapján vetéléshez vezető összetevőket tartalmaz. Ezt a Kenyai katolikus orvosok Egyesülete is kimutatta.

A helyzet a következő: sokak szerint egy olyan rejtett népirtás folyik Afrikában, az emberiség bölcsőjében, melyet nem kötnek a világ orra alá.

Egy előre megtervezett, szándékos vakcina hadjáratról van szó, mely során a fiatalokat oltják be olyan hatóanyagokat tartalmazó orvosságokkal, melyektől meddővé válnak. A cél egyértelmű: megállítani Afrika robbanásszerű népességnövekedését, és előidézni az Új világrend előtti globális genocídiumot.

“Hat mintát küldtünk szét Kenyából és a környékéről Dél-Afrikában. A tesztek kimutatták, hogy az oltóanyagokban egytől egyig HCG antigén volt”- mondta Dr. Muhame Ngare, a Mercy Egészségügyi Központ képviselője Nairobiban

Ezek beigazolják a gyanút. Olyan antigénekről van szó, melyek olyan módosulásokat végeznek a szervezetben, melyek során a nők a saját magzatuk ellen fordítják a szervezetüket. Vagyis megölik a magzatot. Mindezt a vakcina hatására, amit az UNICEF és A WHO "terjeszt" a kenyai lakosság körében, de egyre több helyen Afrikában.

“… a WHO kampány nem az újszülöttkori tetanusz felszámolásáért dolgozik, hanem az valójában egy jól összehangolt erőteljes népesség-szabályozási program, egy tömeges sterilizálás gyakorlat, amely segítségével az oltóanyag bizonyítottan termékenységszabályozásra lett bevezetve.” - írja a Natura hírek, Dr. Ngare nyilatkozata alapján.

A védőoltás a kormányok tökéletes vektora arra, hogy titokban rejtett vegyi anyagokat vagy vírusokat adjanak be az oltóanyagokba, így ez az információ rejtve marad az emberek elől.

Afrikában folyamatosan zajlik évek óta, és az egyik legnagyobb támogatója az oltási programnak maga Bill Gates is, aki sokak szerint szabadkőműves, vagy illuminátus tag is. Ő tehát egy globális háttérhatalmi elit részét képezi, akárcsak sok más, szupergazdag családba tartozó személy.

A feltett szándékuk a világ népességének leszabályozása, és a túlnépesedés kérdésének megoldása az Agenda21 tervezeten belül, mely során az emberiség 98%-át kiirtanák.

Feltehetően valamiféle járványt vagy betegséget terjesztenének el, vagy módszeresen végeznének ki mindenkit az oltásokkal a szervezetbe juttatott méreganyagokkal.

Ez a történet is világosan mutatja, hogy az “oltóanyaggal elkövetett bűncselekmények” nagyon is valóságosak mai világunkban. A vakcinák a populációszabályozás tökéletes fegyverei több okból is:

  • 1) Senki sem tudja igazán, hogy mi van bennük.
  • 2) Könnyű beléjük rejtett vegyi anyagokat tenni.
  • 3.) A “közegészségügy” cégére alatt beadhatók.
  • 4) Minden kormány és média szándékosan együtt fog működni a “népirtás védelmében” azért, hogy az oltóanyagokról nehogy kiderüljön, hogy orvosi fegyverek.

A Bill Gates által pénzelt és felügyelt Alapítvány eddig 78 különböző kutatási projektet finanszírozott összesen 100.000 dollár összegben a Globális Egészségügyi Kihívások Program részeként.

Sokak szerint nem véletlen, hogy folyamatosan egyre többet foglalkozik a gyógyszeripar a fogamzásgátlással, és egyes összeesküvés elméletek azt sem tartják kizártnak, hogy ezen technológiák veszélyeinek elhallgatása sem véletlen.

Sőt, talán már régen mérgeznek minket, hogy megakadályozzák az emberiség túlszaporulatát, ami egyfelől érthető, mivel 2050-re annyian leszünk már a bolygón, hogy komolyan felélhetjük a Föld tartalékait...

Másfelől alattomos módon szabadítanak meg minket a gyereknemzés képességétől, és ez beláthatatlan következményekkel járhat hosszabb távon. Hogy mikorra áll készen az Új világrend gépzeete? Egyelőre nem tudni, de az oltásokba csempészett mérgek már készen állnak...

OSZD MEG másokkal is!

feltáró gyógyszeripar egészég agenda21 bill gates


Megtekintések száma: 19898





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet