BIZONYÍTVA: az aszpartám daganatokat és görcsös rohamokat, leukémiát okoz!

2019. április 12., péntek




Már 1960-ban kiderült, hogy veszélyes, mégis forgalomban van, mivel beteg emberekkel "látja el" az egészségügyet, és az onkológia iparát! - állítja több bennfentes orvos.

Az aszpartám rendkívül veszélyes. Ez nem valami friss eredmény konklúziója, hanem egy 1960-as években végzett kutatás egyértelmű és vitathatatlan megállapítása.

Azóta az élelmiszeripar ugyanúgy használja, mintha semmi gond nem lenne, mintha mit sem tudna az egészről, holott nagyon is tisztában vannak vele, hogy ez mennyire káros anyag.

Azonban mégis jóljön, mivel megfelelő gyógyszeripari összefonódás van az egészségügy és az élelmiszeripar között: az aszpartám súlyosan mérgez, ez pedig betegeket hoz létre, akiket az egészségügyi rendszer, főleg az onkológia kikezel. Már ha ki tud...

Az aszpartám egy olyan mesterséges édesítőszer melyet elsődlegesen italokban cukrot helyettesítő népszerű adalékanyagként használnak, nem ebbe a kategóriába esik.

A kutatások már több évtizede igazolták azt, hogy mekkora pusztítást tud véghez vinni a szervezetben. És ez még nem minden, ugyanis már az is kiderült, hogy nagyban növeli a rák és a leukémia kialakulásának kockázatát. Arról nem beszélve, hogy különféle görcsrohamokat képes okozni. Más, független kutatás is a rákkeltő hatást támasztotta alá.

Az 1960-as években derült ki ez először, de mivel az élelmiszer hatalmasat bukott volna a dolgot, ha kivonják a forgalomból, már nem volt visszaút.

Az elmúlt években még több dolog derült ki róla, melyeket eltitkolnak a világ elől, és próbának nem beszélni róla, mintha nem is lenne. Az évek során az aszpartámról bebizonyosodott, hogy lyukakat okoz az agyszövetben, hátrányosan befolyásolhatja az agy és az idegrendszer fejlődését a magzatban, rákot okoz, migrént, fejfájást, görcsöket, görcsrohamokat, és még a retina károsodását is előidézi.

"Az aszpartámot rég ki kellett volna vonni a piacról" - állítja egy bennfentes orvos, aki szerint nem véletlen, hogy nem tettek így a hatóságok.

Aszpartámmal "kezelt" daganatokkal teli egér...

Az emberek megbetegítése a célja ugyanis az egészségügynek. Az onkológia az egyik legjobban profitáló ágazata az egészségügynek, de sok más ágazat, így a gyógyszergyárak is nyernek azon, hogy az aszpartám így tönkreteszi az emberek szervezetét.

Ha tudnád, még milyen mellékhatásokkal járhat az aszpartám fogyasztása, akkor lehet, hogy messze elkerülöd az ilyet tartalmazó élelmiszereket.

A "tünetek" között van a hallucinációk, álmatlanság, krónikus fáradtság, az erős migrén, de még a depresszió is.

Egyszerűen ez egy olyan anyag, ami nem való a szervezetbe, valaki annak idején mégis kitalálta, hogy e jó nekünk, azonban mikor kiderültek a káros hatásai, már nem vállalta a felelősséget, csak lenyomta az emberek, és a világ torkán az egészet, azt állítva, hogy bízzunk meg benne, és biztonságos.

Szintén nem beszélnek róla, de egyes esetekben bizonyíthatóan meddőséget okozott az aszpartám. Az ilyen esetekről a belső orvosi források szerint azért nem hallani, mert az élelmiszeripar hihetetlen pénzekkel "kenyerezi le" a veszteségeket szenvedő fiatal párokat.

És ami a legfontosabb: soha nem lett tesztelve embereken, mielőtt a piacra dobták. Vagyis igen, de már mindannyiunkon lett, élesben letesztelve. Ha teheted, az aszpartámot kerüld el, vagy próbáld meg az étrendedben minimálisra csökkenteni, ezzel sokat teszel az egészségedért, és sokkal tovább is élhetsz.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák életmód betegségek


Megtekintések száma: 63625





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet