Bolívia elnöke harcot hirdetett a Rothschildek uralta világbankok ellen

2017. július 27., csütörtök
Szembemenne az IMF-el, és más nemzetközi bankrendszerrel. Végre felnyílt valakinek a szeme?

Evo Morales a 2006-os hatalomra jutása óta egyre népszerűbb Bolíviában. Annál is inkább, mert az elmúlt években tényleg rengeteget invesztált abba, hogy az oktatás, a mezőgazdaság, és úgy általában az életszínvonal fejlődjön.

45%-kal csökkentette a fedél nélküliek számát bizonyos intézkedéseivel.

Sokak szerint az elnök sikere és népszerűsége egyértelműen abban rejlik, hogy próbál szakítani a neoliberális, kapitalista világgazdasági rendszerekkel.

No persze ezekre szükség van, hiszen megkerülhetetlenek, de Evo Morales szerint a pénzügyi kartellként működő bankok ellen harcot kell hirdetni, és ki kell zavarni őket az országból.

Nemrégiben az elnök elmondta, hogy fő célja kivezetni az országát a nehéz időszakból, és megpróbálni teljesen függetlenné válni a pénzügyi rendszertől, mely lassan már az egész világot átszőtte.

Szerinte egy olyan világban kellene élnünk, ahol nincs IMF, nincsenek teljhatalmú bankok, akik komplett országok bedöntésére képesek, és nincsenek kifizethetetlen államadósságokból álló hitelhegyek.

Ebben nagyon igaza van. 

Végre valaki, akinek felnyílt a szeme, és látja, hogyan rabolta végig a világot a főleg a Rothschildek kezében lévő bankrendszer, és hogyan váltak egy egész bolygó szűkmarkú, vasfegyelmű hitelezőivé.

A szuperhatalommal rendelkező bankokra túl sok van bízva, és aljas módon sáfárkodnak az emberek pénzével.

Sőt, a pénz, mint felhasználható vagyon már nem is létezik, legalábbis a pénz nagy része fantompénzként kering a rendszerben.

Az IMF, és más bankok olyan dolgokat kötnek ki, melyek lehetővé teszik az idegen érdekekkel rendelkező végek, nagyvállalatok terjeszkedését az adott országokba, hogy később azok gazdaságát, mezőgazdaságát ellehetetlenítsék.

Hogy ehhez mit is fog szólni a háttérhatalom, és az a 13 szupergazdag család, akik a világot a markukban tartják?

Nem lepődnénk meg, ha rejtélyes körülmények között az elkövetkező években a bolíviai elnököt leváltanák a hatalomról, vagy Bolívia valamilyen úton-módon ismét nehéz anyagi helyzetbe kerülne.

És mindez természetesen csak merő véletlenség lenne...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen összeesküvés politika háttérhatalom globális világelit


Megtekintések száma: 45749

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet