Bőrjárót vettek filmre a hegyekben?

2017. július 15., szombat
Egy bizarr, humanoid szerű lényt kaptak lencsevégre. Szerinted mi lehet?

Egy nagyon érdekes, és egyben bizarr videó jelent meg a Facebookon. Ezen a videón egy férfi valamit észrevesz a távoli sziklák között.

Ez a valami nagyon úgy tűnik először, mintha egy farkas lenne. Azonban amikor a kamerával ráközelít, akkor emberszerű vonások válnak láthatóvá.

Olyan, mintha a lénynek kezei, és lábai lennének, és emberszerű feje.

A beállása is hasonlít egy a sziklákon mászó emberére. Egyesek szerint egy Skinwalkert – azaz bőrjárót - sikerült megörökíteni, mások eszerint egy vérfarkast.

A Skinwalker nem más, mint a Navajo kultúra egyik mitikus lénye. Egy olyan misztikus entitás, mely nem evilágon teremtetett, és mely képes különféle alakokat felvenni.A bőrjáró nevéből adódóan képes egy vérfarkas, vagy akár egy boszorkány, egy átlagember alakját is felvenni.

Ha a sámán túl hosszú ideig marad ebben a formában, elveszítheti emberségét és akkor veszélyessé is válhat. Rengeteg legenda kering a Navajo kultúrában olyan gonosz bőrjárókról, melyek elszabadulva, törzseket irtottak ki.

A szkeptikusok szerint azonban csak arról van szó, hogy egy hegyvidékeken élő nagyobb testű farkast vettek filmre, mely a sziklákon mászva nagyon emberinek tűnt.

Bármi is az, a felvétel valóban rendívül szokatlan…

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál érdekes érdekesség bizarr ijesztő vérfarkas


Megtekintések száma: 144992

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet