Börtönbolygó volt a Föld 30 ezer éve - interjú egy földönkívülivel

2021. július 30., péntek
Matilda O’Donnell McElroy, a Légierő Női Hadseregek főtörzsőrmesterének jegyzeteiből és dokumentumaiból az derült ki, hogy interjút készített egy "Airl" nevű idegennel, aki elmondta, honnan és miért jöttek a Földre.

A levélben MacElroy ezt írta: 

"Az emberiségnek tudnia kell a válaszokat a kérdésekre, amelyeket ezek a dokumentumok tartalmaznak: Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Mi a célunk a Földön? 

Ha az univerzumban másutt van intelligens élet, miért nem vették fel velünk a kapcsolatot?

Létfontosságú, hogy az emberek megértsék testi és lelki túlélésünk pusztító következményeit, ha nem sikerül hatékonyan fellépnünk az idegen beavatkozás régóta fennálló és átfogó hatásainak visszafordítására a Földön."

Amikor Matilda megkérdezte Airl-t, hogy mióta látogatta a Földet, a válasza az volt: "Már jóval az emberek előtt".

"A Föld egy galaxis peremcsillagának kis bolygója. Ez földrajzilag nagyon elhatárolja a Földet a koncentráltabb bolygó civilizációktól, amelyek a galaxis közepe felé léteznek. Ezek a nyilvánvaló tények tették alkalmassá a Földet kizárólag zoológiai vagy botanikus kertként, vagy börtönként való használatára - de nem sok másra."

Időszámításunk előtt 30000 évvel a Földet szemétlerakónak és börtönnek kezdték használni az IS-Be-k számára, akiket érinthetetlennek ítéltek, vagyis bűnözőket vagy nem konformistákat. 

Az IS-BE-ket elfogták, elektronikus csapdákba zárták, és az "Öreg Birodalom" különböző részeiből a Földre szállították. Földalatti amnéziás állomásokat hoztak létre a Marson és a Földön az afrikai Rwenzori-hegységben, a portugáliai Pireneusokban és Mongólia sztyeppéin."

Matilda története kissé úgy hangzik, mint egy sci-fi, amelyben intergalaktikus utazásokról beszél.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 69719

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet