Borzalmas adatot hozott nyilvánosságra az Interpool: terroristák is érkeztek az EU-a méghozzá menekülthajókon!

2018. február 1., csütörtök




Legalább 50 vélelmezett terrorista juthatott be az EU-ba a menekülthajókon keresztül.

A The Guardian is megírta, hogy az Interpol milyen borzalmas, sokak szerint nagyon is vészjósló jelentést adott közre, melyben leírják, hogy legalább 50 olyan személy lehet ma az Unióban, aki keresztényeket gyilkolhatott az Iszlám Állam kötelékében még egy fél-egy évvel ezelőtt.

Ezek a személyek Olaszországon át jutottak be, a menekülteket szállító hajókon.

Az információk alapján nem tudni, hogy ezek a személyek most hol tartózkodnak. Egyesek szerint megpróbálnak eljutni az Eu más országaiba, és talán már egy jó részüknek sikerült is.

A listát még korábban adta közre az Interpol.

A nemzetközi rendőrségi szervezet listáján szereplő terrorgyanús emberek javarésze tunéziai állampolgár.

Az ENSZ is úgy tudja, hogy Tunéziában rengetegen csatlakoztam az ISIS-hez korábban.

A The Guardian szerint az Interpol listáján szereplő tunéziai gyanúsítottak már ismertek az európai terrorellenes hatóságok előtt. Egyikük az olasz-francia határon átkelve eljutott Dél-Franciaországba – értesült a brit újság, amely úgy tudja, a legtöbb tunéziai 2017 júliusa és októbere között Szicílián ért partot halászcsónakokon.

Az olasz belügyminisztérium adatai szerint tavaly 5500 tunéziait azonosítottak Olaszországba érkezésük után. Közülük 2193-at Palermóból repülőn hazaszállították. A gépek hetente kétszer teszik meg az utat.

The Guardian idézte a város ügyészét, Luigi Patronacciót, aki szerint nem zárható ki, hogy az utóbbi hónapokban érkezett tunéziai bevándorlók között az Iszlám Állam tagjai is megtalálhatók. - írja a vilagfigyelo.com.

Az már biztos, hogy az Interpol jelentése rávilágított arra, hogy óriási biztonsági rések vannak az EU határvédelménél, és valójában esélyünk sincs kiszűrni a terrorgyanús elemeket.

Vagyis a terror folyamatosan szivároghat befelé Európába, és idővel újabb nagy merényletek történhetnek meg, melyek rengeteg áldozatot követelnek majd...

OSZD MEG másokkal is!

európa durva politika menekültek


Megtekintések száma: 25536





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet