Borzalmas dolgok történnek a testünkkel a halálunk után: egy orvosszakértő kitálalt

2023. október 8., vasárnap
Ez döbbenet!

Dr. Mileida Bohórquez egy igen különleges szakmát űz: igazságügyi orvosszakértőként a feladata, hogy vizsgálja a gyanús vagy erőszakos haláleseteket, és megállapítsa a halál okát.

Bohórquez, aki eredetileg Venezuelában született, de jelenleg az Egyesült Államokban él, TikTokon számol be munkájáról, ahol több mint egymillió követője van. 

Nemrégiben öt olyan esetet osztott meg, amelyekkel a munkája során találkozott, és amelyek mások számára ijesztőnek tűnhetnek.

Egyik példa, amit említett, az, hogy boncoláskor előfordul, hogy a holttestek szellentenek, sőt, van olyan eset is, amikor többször is megtörténik ez a jelenség.

Bohórquez megemlítette azt is, hogy néha előfordul, hogy egy holttest szorosan megragadja a kezét. Ráadásul az is rendszeresen történik, hogy a holttestek szemei és szája kinyílnak.

Az egyik legmegdöbbentőbb eset, amit megosztott, az volt, amikor egy holttest olyan pozícióban volt elhelyezve, mintha valakit megölelne, és a karjai előrefelé voltak kinyújtva.

Bár ezek a jelenségek szokatlannak tűnhetnek, egy ausztrál tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a bomlási folyamat során a holttestek "kissé nyugtalanok" lehetnek.

A TikTok kommentelők jelentős része megrémült a nő beszámolójától, és néhányan saját hasonló tapasztalataikról is beszámoltak.

Volt, akit az elhunyt anyja mosolyogva köszöntött,

és volt, aki azt tapasztalta, hogy az elhunyt édesanyja kezét megfogta, és az ujjai hajlításra reagáltak.


Megtekintések száma: 12229

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet