Borzalmas dolgokat titkolhatnak előlünk: állítják bennfentesek, akik látták a titkos ufó aktákat!

2017. október 19., csütörtök




Obama, Bush, Clinton, vagy Trump mind megtagadták a válaszadást, mikor az idegenekről kérdezték őket. Mindez véletlen lenne? Titkolnak valamit, amit nem mondhatnak el? Vagy talán fogalmuk sincs róla, és valójában ős is csak bábok?

Jimmy Kimmel, az amerikaiak híres showrunnere arra a feladatra vállalkozott, hogy kiderítse, valóban léteznek-e titkos idegen akták valahol a Pentagon, és más titkos bázisok archívumaiban, vagy sem.

Rendre kitartóan megkérdezte az elmúlt évtized elnökeit, akik vagy kitértek a válasz elől, vagy kategorikusan megtagadták a választ.

A nagy kérdés ekkor mindig felmerült ezen esetek kapcsán: mit rejtegetnek előlünk, és miért nem mondhatnak róla egy árva szót sem?

Pedig szemmel láthatóan minden hasonló interjú során - ahol a földönkívüliekről kérdezték őket - feszengtek, és viselkedéskutatók szerint olyan jeleket mutattak, melyek egyértelműen bizonyítják, hogy zavarban voltak, és valamit elhallgattak a világ elől.

Két év alatt egyetlen elnök sem vallott, holott az arcukra van írva, hogy valamit rejtegetnek. Valamivel nem vagyunk tisztában mi átlagemberek, és nem adják meg számunkra a szükséges információkat.

A kormány titkolózik, és nem hajlandó többet mondani annál, mint amit eddig a kiszivárgott információkból tudunk: az idegenek léteznek, de megpróbálják titokban tartani a létezésüket.

Az emberek túlnyomó többsége szerint létezik idegen civilizáció, és az amerikai kormány már az 1947-es roswell-i baleset óta tud róluk.

Nagyon félnek attól, hogy a vallásra olyan pusztító hatással lehet, hogy az egész világon eluralkodhat a káosz - egyesek szerint.

De vajon valóban erről van szó? Vagy technológiai megállapodásról, esetleg katonai lépéselőnyről, vagy akár pénzügyi érdekek állnak az idegenek létezésének titokban tartása mögött?

Egy ufó kutató szerint létezik az amerikai elnökök, és az egész világ egyes kormányai között egy úgynevezett igazság embargó, mely meggátolja azt, hogy bármelyik fontos vezető is közzétegye az idegenekről szóló teljes igazságot.

Mások úgy gondolják, hogy az sem biztos, hogy ezek a nagy vezetők, és az amerikai elnökök bármit is tudnak a dolgokról, vagy az is lehet, hogy csak a jéghegy csúcsáról vannak értesítve.

Ez nem is lehet véletlen, és ha valóban bábuk, van abban is logika. Elvégre az elnök talán az egyetlen figura, aki összeköti a titkos háttérhatalmat, a rejtett kormányt az emberek által látható, érzékelhető kormánnyal.

Az egyik leggyengébb láncszem a gépezetben, ami 4 évente cserélődik. Ezért az idegenekkel kapcsolatban csak az arra érdemeseket avatják be, és őket is csak felületesen.

A nagy kérdés egyértelműen az, hogy mikor fog borulni a nagy ufó-akta bili. Hónapokra, hetekre, vagy évekre vagyunk még a nagy bejelentéstől?

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 157348





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet