Borzalmas: ennek a magyar lánynak a segélykiáltása bejárta az egész netet!

2018. március 7., szerda




Teljesítsük a kétségbeesett kérését, és OSSZUK MEG minél több emberrel!

Kedves Ismerőseim! Nem is tudom , hol kezdjem... 

Az utolsó esélyeim reményében döntöttem úgy , hogy a legintimebb , legféltettebb “titkom “ , feltárom, egy jobb élet minőség reményében .Az én “kálváriám “ 2013-ban kezdődött ....

Történetemben nagyon sok szenvedés , és fizikai fàjdalom van , amiket nem szeretnék leírni részletesen, nem akarok elétektárni...Egy súlyos felfázás tüneteivel kezdődött minden, 5évvel ezelött , és ennek sajnos azóta sincs vége...

Rengeteg orvoshoz járás , internetes keresgélés,Magyarországon szinte tényleg a legjobbaktól- a “kevésbé jókig” , mindenhol megfordultam . 

Míg körülbelül több , mint egy évvel ezelőtt megtaláltam Dr. Lovász Sándort (jelenlegi kezelő orvosom) , aki 5év után megállapította , hogy egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedek , melyet IC szindrómának hívnak . 

A kezeléseket elkezdtük , sajnos az állapotom egyelőre nem igazán akar javulni... Még mindig rengeteg fájdalmam van . 

15kezelést lehet felvenni, jelenleg az 5ödik kezelésem kapom . (Hugyhólyagba célzott befecskendezés , szteroid, antibiotikum, és egyéb anyagok melyek hiányoznak a hólyag GAG- rétegéből) .Tudom, hogy rengetegen nem hallotak még erről a betegségről , hiszen ez egy nagyon ritka kór ,hazánkban szinte mindössze 20ezer embert érint.A kérésem csak annyi, lenne , hogy ezt az írásomat, ha kérhetem minnél többen osszátok meg , hátha van a környezetemben hasonló beteg , akinek több tapasztalata van , tudna segíteni a tovább haladásban.

Esetleg külföldön vagy itthon olyan professzionális orvosok akik erre a szakterületre összpontosítanak .(Mivel gyógyithatalan a betegség, csak tünetmentes tudnék lenni ideig -óráig, de akár több hónapig is, viszont nekem ez is nagyon nagy segítség lenne. Sajnos egyre sürübbek reménytelen napjaim,nem szeretném feladni .

Minden eggyes megosztás , nekem nagyon sokat jelentene! Köszönöm szépen .

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség egészség életmód magyraország segítség magyra


Megtekintések száma: 44228





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet