Borzalmas és sokakat megdöbbentő titkot árult el Hitlerről a világsztár, akinek az anyja személyesen ismerte őt!

2018. augusztus 29., szerda




Szinte félelmetes... tényleg van a sorsnak némi bizarr humora...

Romy Schneider még 1976-ban adott igen hosszú és igen mély interjút egy német újságírónak, Alice Schwarzernek – ám végül megkérte, hogy az elhangzottak ne jelenjenek meg.

Schwarzer még a színésznő 1982-es halála után is megtartotta ígéretét. Végül a közelmúltban döntött úgy, hogy megjelenteti az interjút.

“Évtizedekig nem beszéltem, mert tiszteletben tartottam a kívánságát. 

De annak érdekében, hogy jobban megértsük a kétségbeesését, a fájdalmát, az érzékenységét, ezeket a dolgokat is ismernünk kell. És jó végre elmondani” – magyarázta Schwarzer.

Romy Schneider azt állította egy most nyilvánosságra hozott interjúban: anyja többször is lefeküdt Hitlerrel © AFP, Basa

És hogy mi minden nyomta Romy lelkét? Az egyik legmegdöbbentőbb állítása szerint édesanyjának, Magda Schneidernek viszonya volt Adolf Hitlerrel.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Magda a diktátor egyik kedvenc színésznője volt. Romy elmondása szerint az asszony többször is meglátogatta a diktátort Obersalzbergben, ahol le is feküdtek egymással.

Schwarzer elmondása szerint Romy többször is sírva fakadt, amíg erről beszélt, ami miatt számos alkalommal le kellett állítani az interjút. “Miért is sírok? Nem vagyok emberfeletti. De nem szégyenkezem többé. Egy cseppet sem. Nem félek többé” – mondja a színésznő a riportban.

Azonban nem ez az egyetlen megdöbbentő kijelentés, ami elhangzott 1976-ban – és ami évtizedekig nem derülhetett ki:

Romy Schneider ugyanis arról is mesélt, miként akart anyja második férje, Hans Herbert Blaztzheim több alkalommal is lefeküdni vele – írja a Daily Star.

A teljes interjú egyébként majd csak szeptember közepétől lesz elérhető, az An Evening with Romy című dokumentumfilm részeként.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen bizarr


Megtekintések száma: 53323





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet