Borzalmas műholdképek az ember húsipari tevékenységéről

2020. június 21., vasárnap




Valóságos vérben úszó vidékeket láthatsz most ezeken a képeken.

Mint bizonyára te is tudod, a vágóhídra szánt állatok élete nem csak játék és mese. Ami azt illeti, hátborzongatóan rossz körülmények között tartják a legtöbb állatot.

Annyira sok mocsokban és koszban, hogyha emberek lennének, talán a halálért könyörögnének, és vígan mennének a vágóhídra meghalni.

A nagyipari élelmiszerek nagy megacégei mindig arról próbálnak minket meggyőzni, hogy a termékeik egészségesek, és a legnagyobb tisztasággal, és a legnagyobb gonddal készülnek, csupa természetes alapanyagból.

Gondoljunk csak a húsipari termékeken álló jól tartott tehenek megnyerő képeire, vagy a joghurtos dobozokon látható mesés farmok látképeire.

Ezek mind egy hatalmas hazugság részei. A valóság ugyanis köszönőviszonyban sincs ezekkel.

A valóság ugyanis ennél jóval szörnyűbb.

A most következő különféle műholdas képeken jól látható, hogy pontosan mi is folyik - igen, rengeteg vér - a texasi szarvasmarha telepeken, és egyéb állattartó vidékeken.

Sokaknak ezek a képek adtak egy olyan impulzust, ami után többé nem fogyasztottak húst. Borzalmas látni, ahogy a vidék egy része hatalmas kiterjedésű vértengerré válik, miközben az állatok nem túl messze állnak, mintha a halálsoron várakoznának.

Ezekre a hatalmas szarvasmarha tartó telepekre nem lehet csak úgy bemennie egy átlagembernek, hogy ki ne tudódjon a nagy titok: kegyetlenül bánnak az állatokkal, még állathoz sem méltó körülmények között.

Hatalmas hizlalótelepeken hizlalják fel az állatokat, hogy aztán levághassák. Minden annak az érdekében történik, hogy minél nagyobbat nyerészkedjenek rajtuk a húsipari nagycégek.

Az állatok jóléte egy percig sem számít, csak az, hogy minél több húst készíthessenek belőlük.

Nem véletlen, hogy Texasban készültek ezek a műholdas képek, ugyanis az USA a világ legnagyobb szarvasmarha-hús fogyasztója.

A szarvasmarhákat gyakorlatilag minden nap teletömik diétás takarmánnyal, proteinekkel, melyek felfújják őket, és antibiotikumokkal, hogy ne betegedjenek meg a fertőző körülmények között.

Ám éppen emiatt az antibiotikumozás miatt ma már minden húskészítményben kimutathatóak ezek a gyógyszer származékok, amik az emberi szervezetbe is bejutnak, és végső soron hosszú távon óriási károkat okoznak.

Érthető, hogy az egyre növekvő piaci igényeket ki kell elégíteni, de nem megoldás az, hogy hosszabb távon veszélybe sodorjuk az emberiséget az antibiotikumokkal telenyomott húsokkal.

Arról nem is beszélve, hogy bőven lenen már alternatíva a dolog kivitelezésére, hiszen a tudósok és genetikusok ma már képesek arra, hogy mesterségesen "növesszenek" húst egy petri csészében.

Talán ha minden jól alakul, néhány éven belül véget vethetnek ezek a modernebb fejlesztések a hagyományos húsipar kegyetlenkedéseinek.

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 182292





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet