Borzalmas okból rejtegetik előlünk évek óta a rák ellenszerét?

2017. december 1., péntek




Több évezredes titok állhat a háttérben…

Amit most leírunk elgondolkodtató, és az emberiség egészére nézve van benne értelem és logika. Egy elmélet szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a rákra még mindig nincs meg az ellenszer.

Gondoljuk csak végig az elmúlt 50-100 évét a tudománynak. Feltalálták az autókat, majd később a mobiltelefonokat, és az elektromosság is elterjedt a világ legszegényebb országiban is.

Feltárták az ember teljes genetika kódját, lehetségessé vált a klónozás. 

És képesek vagyunk a semmiből szerveket növeszteni. Mindezek ellenére a rák nyitjára még mindig nem jöttünk rá állítólag, és a tudomány azt akarja beadni nekünk, hogy a rák egy nagyon rejtélyes, nehezen megfejthető betegség.

Mindezt úgy, hogy ma már az AIDS is gyógyíthatóvá vált, sőt, vakcinákkal megelőzhető lett.

Majdnem 60 éve semmit sem fejlődött gyakorlatilag a rákterápia, és ugyanúgy a kemoterápia jelenti az egyetlen lehetséges megoldást, amibe végső soron többen halnak meg, mint magában a rákban.

Egy ijesztő titok lappang tehát a tudomány tehetetlensége mögött, legalábbis egyre többen ezt állítják. Szerintük az ok az, hogy a gyógyszeripar egy része kifejezetten erre a betegségre épül, és remek üzleti lehetőséget látnak benne.

Azonban létezhet egy másik ok, mely több ezer évre nyúlik vissza a múltba: ez pedig a népességszabályozás.

A természet mindig is úgy működött, hogy képes volt tökéletes egyensúlyba állni, ha az ökoszisztémát valami fenyegetni kezdte.

Olyan ez, mint amikor valami túlszaporodik, és elkezdi fenyegetni a környezetét. Ilyenkor a túlszaporulat miatt az állatok vagy az adott faj éhen hal és kipusztul.

Sokak szerint tehát a rák egyfajta evolúciós fék, mely azért jött létre a természetben, hogy az ember ne szaporodjon túl. Vagyis folyamatosan féken tartja a populációt, és gondoskodik arról, hogy a globális népességkrízis ne 20 év múlva sodorja katasztrófába a világot, hanem késleltesse azt néhány évtizeddel.

Ha ugyanis a rák gyógyítható lenne, akkor az mindent megváltoztatna, és jóval kevesebb ember halna meg. Ez pedig a népességnövekedés amúgy is gyors ütemét még nagyobb mértékben felgyorsítaná.

A gyógyszeripar, és a háttérben álló kormányok ezt nem engedhetik meg. Gyakorlatilag azért, hogy megmentsék a bolygót, és időt nyerjenek az emberiségnek, hagyják, hogy a rák pusztítson a Földön, és ezer lakat alatt őrzik a technológiát és az eljárást, amivel elejét lehetne venni a ráknak.

A szkeptikusok szerint persze csak belemagyarázásról van szó, de gondoljuk csak végig.

Mi van, ha van ebben az egészben valami logika? Ha soha nem lett volna rák az evolúció során, akkor egyes becslések szerint ma 11 milliárdan lennénk a bolygón, amit már nem bírna el a Földi élővilág és az atmoszféra…

Hogy meddig marad lakat alatt a titok? Talán méh néhány évig, évtizedig, de előbb utóbb már nem lesz elhallgatható ez az egész…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés rák gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 142021





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet