Borzalmas részletek derültek ki Diana Halálának perceiről!

2017. augusztus 23., szerda
Harry herceg árulta el, hogyan zajlott a hercegnő haláltusája.

20 éve, hogy meghalt Diana hercegnő azon a végzetes augusztus 31. estén egy Párizsban történő autóbalesetben, de a mai napig derülnek ki új információk a halálának körülményeiről.

Nemrég Diana sofőrje vallotta, hogy a kórházban egy darabig még életben volt a hercegnő, és megrezgett a szemhéja, tehát tudatában volt annak, hogy mi zajlik körülötte.

Most maga Harry herceg állt elő egy nem kevésbé megrázó és egyben borzalmas kijelentéssel. Nyilatkozata szerint a paparazzók duplán felelősek édesanyja haláláért.

“Szerintem a legnehezebb dolog az egészben, hogy ugyanazok a fotósok, akik az alagútba üldözték őt, ugyanazok a fotósok voltak, akik fényképeket készítettek róla, miközben a hátsó ülésen haldoklott az autóban. Még életben volt, amikor ezek az emberek ahelyett, hogy segítettek volna neki, csak fényképezték”

Harry herceg nyilatkozata a BBC nemrég napvilágra került új dokumentumfilmjében hangzott el.

A paparazzók amúgy is sokak által megvetetett munkája ennek az esetnek a fényében még jobban bemocskolódott most Harry által. Harry szerint Diana akár még ma is élhetne, legalábbis megadatott volna az esély rá, ha akkor időben segítenek neki.Hogy mi történt pontosan aznap éjszaka az alagútban, ahol az autó roncsai között halt meg Diana, sosem tudjuk meg. Rengeteg különféle elmélet látott napvilágot, de valójában egyiket sem sikerült bebizonyítani.

Míg egyesek egy végzetes balesetet, mások elrendelt gyilkosságot gyanítanak...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség történelem diana heregnő


Megtekintések száma: 110855

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet