Borzalmas vég: halálossá válhat a hőség hamarosan a szárazföldön! Meteorológusok és szakemberek szerint itt a vég!

2018. március 22., csütörtök




Brutális előrejelzés. Ez már nem a jövő, hanem a JELEN! Az ITT és MOST!

Már nincs sok remény, itt léesz a vég, és már nagyon közel van. Ez gyakorlatiulag nem a jövőben, és még csak nem is a közeljövőben lesz hatással ránk.

Már most is óriási hatással van...

Tudósok és meteorológusok elemezték az elmúlt évek információira, eredményeire alapozva a helyzetet. megdöbbentő, amire jutottak...

Elmondásuk szerint ha most nem teszünk valamit, néhány éven belül katasztrofális hőhullám fog végigsöpörni a Földön.

A szárazföldek belsejében fog főleg tombolni, és több millió ember halált fogja okozni világszerte, méghozzá HAVONTA.

A tudósok különösen aggódó szemekkel figyelik Ausztráliát. Ez lesz az első kontinens, mely elbukhat a klímaváltozás következményei miatt.

Ausztrália északi részén található Darwin a kontinens egyik legforróbb része, ahol ráadásul évtizedek óta egyre növekszik az átlaghőmérséklet

az Ausztrália Intézet kutatása szerint 2017 márciusa és 2018 februárja között összesen 60 nap volt a páratartalom 70 százalék körül már délután három óra előtt. A 60 napból 46-ot 2017 első három hónapjában regisztráltak.

Ez az időjárás az intézet szerint növelni fogja a hőség miatt bekövetkező halálozást, rontja az általános teljesítményt, gátolja a folyamatos alvást.

Az időjárás is megváltozik: erősebb viharok és több eső várható, sőt még az is megváltozik, ahogy egyes betegségek terjednek.

Az ausztrál nemzeti tudományos intézet (CSIRO) előrejelzése szerint ha nem sikerül csökkenteni az üvegház hatású gázok kibocsátását, akkor az észak-ausztrál Darwinnak 2030-ra

évi 132 olyan nappal kell megküzdenie, amikor 35 foknál nagyobb a hőség és közben a szervezetet a magas páratartalom is megterheli.

Ausztrália után jön a többi szárazföldi terület.

Idővel ugyanis az éghajlati viszonyok, a döbbenetes forróság egyre feljebb tolódnak. Brutális kataklizma bontakozik ki előttünk, ami ellen már most fel kellene lépnünk.

nem véletlen, hogy egyre többen akciótervet sürgetnek, ez azonban nem olyan egyszerű, és világszerte számos ország, szuperhatalom részvételével valósulhat csak meg.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen klímaváltozás időjárás felmelegedés


Megtekintések száma: 67925





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet