Boszniai piramisok: elfeledett ősmagyar nyelvemlékek bizonyítékai?

2023. július 13., csütörtök




A mainstream régészet nem ismeri el, de a bizonyítékok nem megmásíthatók. A magyarság az egyik legősibb civilizáció?

A boszniai piramisok léte az egyik legmegosztóbb régészeti rejtély az elmúlt években. Az egész egy váratlan felfedezéssel kezdődött, mely során szakemberek vették észre, hogy Boszniában piramisok lehetnek elrejtve.

Sokan nem hisznek benne, míg mások úgy tartják, hogy a mainsteram régészet nem ismeri el, mert a piramisok léte miatt át kellene írni a történelmet.

Ami viszont biztos, hogy Boszniában valóban lehetnek olyan hegyek, melyke piramisok voltak egykoron, azonban maguk alá temette őket az idő.

vagy talán szándékosan rejtették el őket, ezt a mai napig nem tudni pontosan.

Sokan állítják, hogy a boszniai Nap piramis, mely a legnagyobb iylen piramis, és a legjobb állapotban is maradt meg, valójában egy magyar piramis. Ezt az alatta futó alagutak melyen talált kő bizonyítja a régészek szerint, melyen rovásírás található.

J, S, TEN, TY: Jó Ős Ten Atya - áll a kövön. Ez nem lehet véletlen.

Ez azért érdekes, mert maguk a piramisok 29.000 évesnek vannak meghatározva, a nem hivatalos kutatások szerint. Ez persze kétséges lehet, azonban bárki, aki járt a piramisok belsejében, mindenki beszámolt a kőtábláról, és a rajta található írásról is.

Ha igaz, hogy ennyire régi maga a piramis, akkor az ott elhelyezett rovásírásra hasonlító szöveg is régi.

29.000 év annyira régre nyúlik vissza az emberiség történelmében, hogy megelőz minden létező, ismert civilizációt.

Vagyis bárki káészíthette a kőtáblát, az egy civilizációk hajnalát megelőző népcsoport tagja lehetett...

Ezért sokakban felvetődött az, hogy a magyar rovásírás bizonyíthatja azt, hogy az ősi magyarok már más civilizációkat megelőzve jelen lehettek a bolygón.

Ha így volt, akkor egyes vadabb teóriák szerint - amit néhány régész támogat is - a Kárpát-medence volt az első hely a bolygón, ahol egy fejlett civilizáció alakult ki, és innen terjedhetett szét később az írás és a kultúra is.

Ezek olyan elfeledett nyelvemlékek lehetnek, amik a magyarság kozmikus eredetérre világíthatnak rá, és arra, hogy valójában a mi népünk kaphatta már az ősi múltban is azt a feladatot, hogy őrizzük a tudást, és terjesszük szét a nagy ismereteket nem csak az univerzumban, de a bolygón is...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés magyarsag előző emberiség piramisok ősi magyarok


Megtekintések száma: 202592





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet