Boszorkányüldözés folyik hazánk ellen: durva támadásba lendült az EU!

2017. december 4., hétfő
Bedönthetik-e azok Magyarországot, akik bevándorlókkal tették tönkre Európa közbiztonságát? OSZD MEG másokkal is, minél többen tudjanak róla.

Úgy néz ki, hogy az EU szemében Magyarország egy olyan nem kívánt elem, mely még útjában áll Lengyelországgal karöltve annak, hogy ördögi tervüket megvalósítsák.

Az EU vezetésének ugyanis egyetlen és igen alapos célja Európa lakosságának felcserélése muszlim bevándorlókkal.

Ők ugyanis olcsó munkaerő, primitívebbek - kutatások mutatták ki - és jobban manipulálhatók.

A kapitalista világgondolkodás számára ez az ideális tenyész telep itt, Európa közepén. Az Európai Unió azonban egyelőre nem tud mit kezdeni a Kárpát-medencével. Azon belül is hazánkkal, mely következetesen elutasítja, hogy csak egyetlen menekültet is be kelljen fogadnia.

Ha ugyanis ezt megtesszük, ami nemzetállamunk falai is lebomlanak.

A kormányközeli médiumok elmondták, hogy kirakatperekhez és a középkori boszorkányperekhez hasonlóan nehéz megmondani, hogy mi lesz a nem soká bekövetkező meghallgatás eredménye, ugyanakkor ki fog derülni, hogy a felhozott vádak legtöbbje kettős mércén alapul, illetve politikailag motivált támadás.Magyarország teljes mértékben és minden szempontból megfelel az európai keretek adta feltételeknek.

Ennek ellenére nyilvánvaló, hogy miért minket támadnak: mert a nemzetállamok utolsó maradékainak vezetői lettünk az elmúlt 1-2 évben, és nem dőltünk még be a bevándoroltatás óriási bábjátékának.

Ez pedig komoly fejtörést okoz a kedves EU diplomatáknak, és a Juncker féle elmebetegeknek, akik hazánkra is rengeteg szír és afgán - no meg bantu néger - akarnak ránk szabadítani.

Az elmúlt két évben 27 terrortámadás volt Európában, ezeknek 330 halálos áldozata és 1300 sebesültje volt. Pedig korábban Európában nem volt a mindennapi élet velejárója a terrorizmus.

Ezt egyértelműen a Wilkommens kultur hozta magával, és az, hogy Európa határait gyakorlatilag lebontották, hogy a keletről érkezők ellepjék az európai nagyvárosokat, és párhuzamos társadalmakat hozzanak létre.

Minden integrációs társadalmi folyamat kudarcot vallott.

Arról nem beszélve, hogy egyre több atrocitás és bűncselekmény van a bevándorlók által sűrűn lakott városrészekben szeret Európában, a no-go zónákról nem is beszélve!

Most minden azon múlik, hogy mi, magyarok mennyire tudunk kitartani, és vajon nyerhetünk-e egyáltalán egy gigantikus, diktatórikus hatalom ellen, mint amilyen az EU.

A remény hal meg utoljára…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa politika háttérhatalom bevándorlás


Megtekintések száma: 74418

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet