Botrány a lebomló zacskók körül: végig átverték a világot, szemfényvesztés volt az egész!

2022. szeptember 2., péntek




Az egész világ naivan bedőlt a marketingnek?

Ezek után semmit sem lehet már elhinni a globalista korporációknak... túlélte a 3 évet és még egy nagy bevásárlást is kibírt utána!

ENNYIT ERRŐL!

Az elmúlt évek legnagyobb környezeti katasztrófái mind a műanyag szennyezéshez köthetők.

Sőt, a helyzet annyira kritikus, hogy az EU nyíltan is felvállalta a műanyag elleni harcot azzal, hogy betiltotta a nejlonszatyrokat és a műanyag szívószálakat.

Azonban most egy igen nagy botrányt kavaró hír látott napvilágot.

Egy olyan dologra derült fény, ami visszavetheti a világ nagyvállalataiba vetett bizalmat. Igen... azt a keveset is, ami megvolt!

A Plymouthi Egyetem Nemzetközi Tengerihulladék Kutatóközpontjának tudósai most a gyakorlatban is megvizsgálták, hogy mennyire bomlanak le a komposztálhatóként vagy lebomlóként forgalmazott bevásárlószatyrok.

Ez eredményke megbotránkoztatóak voltak.

Kiderült, hogy a lebomlónak hívott zacskók olyan ellenállók, mint a klasszikus zacskók... vagyis az egész csak egy parasztvakítás volt a globalista korporációk részéről, semmi több...

"Három év után egészen elképesztő, hogy egy zacskó képes megtartani egy bevásárlást. Különösen a lebomló zacskóknál volt ez fura. Ha azt látjuk, hogy valamit lebomlóként címkéznek, magától értetődően arra gondolnánk, hogy az a hagyományos műanyagoknál gyorsabban bomlik le. De vizsgálataink szerint három év elteltével nem ez a helyzet"

- mondta a Guardiannek a kutatás vezetője, Iomgen Napper.

A kutatók tengervízben, illetve elásva tartottak zacskókat három évig. Mint írták, a komposztálható zacskó ennyi idő alatt már a földben is használhatatlanra bomlik, bár 27 hónap után még ott is megtalálható.

De legalább már szétszakad, ha terhelni próbálják.

Az egész azért nagyon nagy port kavaró hír, mert ezzel gyakorlatilag bizonyítottá vált, hogy nagy cégek, és a lebomló hulladékok "kitalálói" végig megvezették a világot.

Az emberiség ellen követtek el valami nagy átverést, mert elhitették az emberekkel, hogy ezekkel a termékekkel jót tesznek, segítenek a Földön is, pedig valójában szó sem volt erről.

Ugyanúgy szennyezik a környezetet, mint bármi más...

tudomány érdekes


Megtekintések száma: 54479





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet