Botrány: a Lidl újra, és végleg behódolt az iszlámnak?

2017. október 13., péntek




Nem tanultak a korábbi esetből. ismét leretusálták a keresztet, nehogy megsértsék az Európába vándorló muszlim "telepeseket". Szerinted rendben van ez így? Ha nem, OSZD MEG másokkal is!

A Lidl újra kihúzta sokaknál a gyufát. Behódolt ugyanis az iszlámnak, és a keletről érkező telepeseknek, akik olyanná akarják formálni Európát, amilyen a keleti államokban uralkodott.

Újabb keresztretusáló botrány történt a Lidl háza táján, ezúttal egy promóciós poszterről tüntették el a keresztet.

Mint ismeretes, a német szupermarket-óriás azzal okozott botrányt a közelmúltban, hogy „a sokszínűség jegyében” eltüntette a Szantoriniben található kék kupolás templomról a keresztet. A polkorrektség jegyében tett lépés óriási vihart kavart, ám az esetből a Lidl úgy tűnik nem tanult.

Ez viszont azért érdekes, mert árulnak olyan termékeket egyes helyeken, amiken egyértelműen iszlám jelképek figyelhetők meg. Az vajon nem sérti a polkorrektséget a keresztényekkel szemben?

Sokan egyenesen undorítónak találják azt, amit a Lidl művel immáron tényleg következetesen.

A képen a francia határhoz közeli Dolceacqua faluja látható, és szerepel rajta a Sant’Antonio Abate templom is. Az épület harangtornyán is homlokzatán is található egy kereszt, amely a poszterről hiányzik.

Egyértelműen azért módosították a képet, hogy ne sértsék a bevándorló társadalmat, akik nem képesek VENDÉGKÉNT ideérkezve elfogadni azt, hogy Európában a KERESZTÉNYSÉG uralkodik.

Sokak szerint ez az egész olyan, mintha a kereszténység eszméját szándékosan akarnák kigyomlálni, és az iszlámmal behinteni a helyét.

A város lakói - ahol a templom található - és a polgármester is közleményt adtak ki:

"Olyan fotókat mutassanak Dolceacquáról, amelyek tükrözik a valóságot. Ez a hamisítás árt a falunk imidzsének, és sérti keresztény hagyományainkat is."

A Lild ígértet tett arra, hogy máskor ilyen nem fordul elő, azonban sokan kötve hiszik ezt, mivel egy alapvetően következetes döntésük eredménye, hogy nem ábrázolják a keresztet semmilyen terméken.

Szerinted rendben van ez így?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség botrány felháborító


Megtekintések száma: 30836





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet