BOTRÁNY A PARLAMENTBEN: AZ ELLENZÉK A PULPITUSON! ÉLŐBEN!

2018. december 12., szerda




Áll a bál a nagycirkuszban?

Az ellenzék ellehetetleníti az ülést önös érdekeik miatt?

Ott áll például az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Tóth Bertalan és Gurmai Zita; a Párbeszédből Szabó Tímea, Tordai Bence és Mellár Tamás; de az akcióhoz Szél Bernadett, Szabó Szabolcs és Bősz Anett független képviselők is csatlakoztak

A pulpitus másik oldalán pedig DK-s képviselők állnak, Gréczy Zsolt, Vadai Ágnes, Székely Sándor és Hajdu László képezi a torlaszt. Később a szocialista Hiszékeny Dezső ötletére átment még pár képviselőnő erre az oldalra, mert az ellenzékiek attól tartanak, hogy megjelenik a házőrség, és akár "ráncigálhatják" is a képviselőket.

A Jobbik képviselői a helyükön állnak, LMP-seket nem látni a lépcsőnél. 

A jobbikosok a helyükön egy molinót feszítettek ki, amelyre azt írták ki, hogy 2018 a rabszolgák éve, és áthúzták azt, hogy a családok éve lenne. Ráírták azt is: "köszönjük, Fidesz!". Az LMP-sek pedig a karzaton jelentek meg, és onnan szórtak paíprokat a képviselők nyakába.

Az ellenzékiek attól tartottak, hogy a házőrség beavatkozik. Mindkét oldalon képviselőnők álltak elöl: egyik oldalon Kunhalmi Ágnes, Bangóné Borbély Ildikó, Gurmai Zita, a másik oldalon Vadai Ágnes, Szél Bernadett és Bősz Anett.

A Jobbik és az LMP nem csatlakozott az akcióhoz, a jobbikosok egy rabszolgatörvényező molinót feszítettek ki. Az LMP-sek pedig papírokat szórtak a karzatról.

A Fidesz-KDNP-sek közben a helyükön várakoztak, Szabó Tímeáék odaléptek interjút készíteni Orbán Viktorral.

A házőrség nem avatkozott közbe, Kövér László házelnök egy kisebb csellel nyitotta meg az ülést: a saját helyéről egy mikrofonnal a kezében.

Ezután a KDNP-s Latorcai János vette át az ülés vezetését, szintén a saját helyéről, és megkezdődtek a szavazások.

Hogy az ellenzékiek ne zavarják meg a levezető elnököt, a fideszesek, például Orbán Viktor, Gulyás Gergely és Rogán Antal sorfalat állt. 

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen politika


Megtekintések száma: 54546





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet