Botrány: ilyen egyszerű trükkel jutnak át 4 méteres felhúzott falon a bevándorlók!

2017. december 14., csütörtök




A fal majdnem egymilliárd forintba került, mégsem ér semmit. Így jutnak át rajta.

Azt eddig is tudtuk, hogy Európa immunrendszere valami miatt szinte egyáltalán nem működik. A bevándorlók folyamatosan csak özönlenek.

Sőt, mesterséges bevándoroltatás zajlik...

Ahol azonban mégis falakat emeltek, ott sem ért semmit az akadály a folyamatosan érkező csőcseléknek, mivel nagy fal ide vagy oda, laza könnyedséggel jutnak át rajta.

Mindezt egy nagyon egyszerű trükkel érik el.

A Calaisban található fal 4 méter magas, és majdnem egymilliárd forintba került - összesen 818 millió forintba.

A britek építették, azzal a céllal, hogy senki se juthasson át illetéktelenül a határon, mivel Nagy-Britannia annak idején az elsők között jelentette ki, hogy nem kér többet a menekültekből.

Hozzátesszük, hogy ez annak fényében amúgy nagyon érdekes, hogy például Londonban már nagyobb a bevándorló, más nemzetiségűek aránya, mint az angol őslakosoké, és hogy a mecsetek gombamódra szaporodnak, miközben sorra zárják be a templomokat...

Szóval Calais mellett egy majdnem 1 kilométeres fal húzódik azért, hogy megakadályozza, hogy a migránsok felszökdöshessenek az Egyesült Királyságba tartó kamionokra.

Az Express brit napilap munkatársai bemutatták, hogy a kivitelezés már igenis problémás. Az acélajtókon belülről nincs, csak kívülről, az út felől van kilincs – és az ajtók nincsenek bezárva, kulcs nélkül is könnyen nyithatók.

Így viszont nagyon egyszerű az átjutás, szinte gyerekjáték. Csak egy gyors és mozgékony valakire van szükségük, aki megkerüli a falat, és az út felől fogja, és kinyitja nekik a kaput!

Hihetetlenül szarvas hiba, és ezen siránkozik, máshol pedig kínjában röhög a fél világ.

Ugyanakkor nagyon komoly a helyzet és rendkívül szomorú, mivel rengeteg bevándorló várakozik a közeli erdőkben, akik csak a megfelelő pillanatot lesik, hogy elezönjék az utakat.

Már az ellenőrzések alatt nyilvánvaló volt, hogy senkit nem tud feltartóztatni, mégsem változtattak rajta...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa bevándorlás


Megtekintések száma: 48882





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet