Botrány: kiakadtak a menekültek az új magyar törvényjavaslaton, szerintük sérti jogaikat! Petícióval akarnak az EU-hoz fordulni!

2018. június 11., hétfő




Egészen elképesztő hangnemben kelnek ki magukból olyanok, akik csak nemrég érkeztek, és kicsit több alázattal kellene lenniük Európa felé, aki befogadta őket.

“Szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben, az alkotmányban pedig ki kell mondani, hogy nem telepíthető be idegen népesség Magyarországra” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, 2018. június 5-én.

A tárcavezető hozzátette: ezért támogatja a kormány annak kimondását, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Az alkotmánymódosítás rögzíteni fogja az első biztonságos ország elvét is

– hangsúlyozta.

Gulyás Gergely kijelentette: a magyar állam önvédelmi képessége miatt szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben.

A migránsok folyamatosan figyelik hazánkat, azt lesik, mikor és hol keletkezik rés! .. 

Csakhogy nem rés nem keletkezik, hanem egyre konzekvensebb a szorítás! Orbán Viktor Miniszterelnökünk és a szakértői kormány jól és helyesen irányítja az országot!

Ezzel kapcsolatban kezdtek el a migránsok szervezkedni, tüntetést szerveztek egész Európában, petíciót akarnak benyújtani az EU-nak, hogy vétózza meg a Magyar Kormány ezen törvényjavaslatát.

Ezzel egyúttal végre tegye lehetővé az EU, hogy Magyarországra is be tudjanak özönleni a migránsok, ölni, rabolni, erőszakoskodni, és természetesen munka nélküli járulékokat, segélyeket rendszeren felvenni!

Ez milyen dolog már?
Borzalmas, hogy ide jutottunk. Hogy jöttmentek háborodhatnak fel azon, hogy egyes népek merik venni a bátorságot, hogy megmondják, kikkel akarnak együtt élni a saját országukban!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország európa politika menekültek brüsszel


Megtekintések száma: 18297





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet