Botrány: legalább 150 fajta ember-állat hibrid lénnyel kísérleteztek titokban...?

2023. szeptember 22., péntek
Nagy-Britannia egyik legnagyobb genetikai botránya magával ránthatja a genetikai intézményeket?

A tudósok a genetika olyan mezsgyéjére léptek, melyre feltehetően nem lett volna szabad.

Arról van szó, hogy olyan ember-állat hibrideket hoztak létre a legnagyobb titokban, mely nem cska etikai, hanem akár bizonyos mértékben és tekintetben törvényi aggályokba is ütközik...

Ezeket az embriókat titokban hozták létre, hogy ezzel megkerüljék a törvényeket. Azonban a botrány napvilágot látott, így Nagy-Britanniában teljes felülvizsgálás fog történni.

Számtalan kutatólabor működhetett az országon belül, ahol ezeket a titkos kísérleteket elvégezték.

Az élőlényeket különféle célokból hozták létre, és egyes ott dolgozó, később a projektből döbbentő tudósok, mint azt nyilatkozták, hogy ezen kísérletek nagyon durvák és groteszkek voltak, a jóízlés és az etikai határait nagyban feszegették, sőt, mások szerint bőven túl is léptek rajta.

Az ember-állat hibridek létezése mindig is érzékenyen érintette az emberiséget.

Nemrég egyes országokban zöld utat kaptak az ilyen jellegű kutatások, mivel rengeteg orvosi problémát segíthetnének megoldani.

Már akkor sokan azt mondták, hogy ezzel egy ellenőrizhetetlen folyamatot fognak elindítani, és végső soron nem tudni, hol kell elválasztani az ember, és állatot. Mely ponttól számít valami inkább embernek, mint állatnak? Vannak érzései? Ha ő inkább ember, mint állat, van e jogunk megölni őt a tudomány nevében?

Egyáltalán, a tulajdonunknak tekinthetjük-e, csak mert mi hoztuk létre, vagy ezzel Istent játaszunk?

Ezeknek a kísérleteknek kétségkívül van haszna, azonban a mostani brit visszaélések az egészet rossz fényben tűntethetik fel.

Arról nem beszélve, hogy a titokban létrehozott 150 féle ember-állat hibrid ki tudja, milyen állapotban volt...

Sokan attól tartanak, hogy ez csak a jéghegy csúcs volt, és valójában sokkal borzalmasabb és velőtrázóbb kísérletek is folytak már, és folynak jelenleg is a világon, számos országban, vagy épp tengeren barangoló kutatóhajókon, melyek létezéséről nem is tud a világ...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány bizarr genetika ijesztő durva botrány


Megtekintések száma: 225006

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet