Botrány: Zacher Gábor elmondta a véleményét a méregtelenítésről és a gyógymódokról, amit a bükki füvesember népszerűsít!

2018. május 14., hétfő
Egyetértesz vele, vagy szerinted sokakat megbántott, akik természetes módszerekkel gyógyultak ki betegségekből?

Szabó Gyuri vácsit talán senkinek sem ekll bemutatnunk.

Ő az az idős bácsi, aki a bükki füvesemberként híresült el, és aki rengeteg gyógynövény hatásait tárta fel, különféle életmentő méregtelenítési és egyéb recepteket osztott meg.

A tudása minden esetben tapasztalati dolgokon alapult, és nagyon fontos megemlíteni, hogya számos gyógynövény hatásaia tudomány feketén-fehéren igazolta.

több évtizede azon munkálkodik, hogy munkájával, tudása legjavával segítse azokat az embereket, akik nyitottak a kiegészítő gyógymódok iránt. 

Az idén 90 éves Gyuri bácsi már gyerekkora óta járja az erdőt, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. 

Dr. Zacher Gábor már többször megnyilvánult arról, hogy mit is gondol pontosan a természetes gyógymódokról, és a különféle méregtelenító kúrákról.

Ezekkel kapcsolatban számtalan receptje van szintén Gyuri bácsinak, így személyes támadásként éli meg.

Most pedig Zacher túlmehetett egy határon, ezereket megsértve. Van igazság abban amit mond, de sokan azon a véleményen vannak, hogy zacher a másik végletet képviseli.

"Engem mindig is arra tanítottak az orvoslásban, hogy a pontos exact, bizonyítható eredményeknek higgyek és azt is alkalmazzam a gyakorlatban.

Véleményem a hosszú évtizedes orvosi tapasztalataim után sem változott meg. Nem tekintem hasznosnak és valós gyógymódnak a különböző füveket, kivonatokat és étrend kiegészítőket.

A valós gyógymódot minden betegségre az orvosok által gondosan, direkt ilyen célra kifejlesztett gyógyszerek jelentik. A többi sajnos csak kuruzslás, megtévesztés. Amit büntetni kellene... csinálja azt akárki is, beleértve a sokak által szeretett Gyuri bácsit is.." - mondta Zacher.

Ti mit gondoltok szavairól? Biztos, hogy mindig áron csak a drága, és sokszor mérgező gyógyszereket érdemes szedni, ha kell ha nem?! Elgondolkodtató a mai orvosok ilyen fokú szűk látóképessége.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés gyógyszeripar zacher gábor botrány bükki füvesember felháborító


Megtekintések száma: 22362

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet