Botrányos: így szerez "vevőket" a gyógyszermaffia!

2017. július 4., kedd
Az itt található dolgok nem az oldal szerkesztőinek gondolatai, hanem TÉNYEK!

Amikor és ahol a modern orvoslás, és a drága kencék és pirulák csődöt mondanak, ott és akkor a természet mindig segít. Erről pedig rendre nem akar tudomást venni a gyógyszeripar, talán nem véletlenül.

Nem szeretnénk elöljáróban túl sok véleményt hozzáfűzni az alább leírt dolgokhoz. Mindenki le tudja magában vonni a megfelelő következtetéseket, és tisztán tud látni a kérdésben, hogy hogyan, és mit csinál velünk a gyógyszeripar.

Az itt leírt dolgok sokak véleménye szerint egyértelmű TÉNYEK, még a szakmabeliek is egyetértettek ebben.

Így szerez vevőket a gyógyszermaffia:

Határértékekkel való játszadozás

Az első és legfontosabb intant trükk az, hogy az egészséges határértéket jelentősen leszállítják. Ez egy olyan elképesztően aljas és pofátlan trükk, amivel a múltban számtalan alkalommal éltek.

Miről is van szó?

A vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint. Hogyan csinálnak pillanat alatt sok millió új beteget? Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre. Mostantól, ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a "betegségére"

És apránként csökkentik a határértéket évről évre!

Az orvosok szövetsége ugyanezt csinálja a koleszterinszinttel, vagy a vérnyomással is, minden évben, ami nyomon követhető, leellenőrizhető. Így szereznek maguknak több millió új beteget.

A táplálkozás manipulálása

A második stratégia az, ha az egészséges étrendről kialakult képét manipulálják az embereknek. Az emberek ugyanis egyre tudatosabbak, ez pedig bevételkiesést jelent a gyógyszeriparnak.

Ezért rengeteg olyan dologra mondanak áment hivatalosan, amiknek egészségkárosító hatása van. Például egyes szakvéleményekben előnyben részesítik a kis mennyiségű kóla fogyasztását, vagy olyan táplálékkiegészítőket, melyeknek a szálai hozzájuk kötődnek.

A másik módszer az, hogy az amúgy egészséges étrendet próbálják elhitelteleníteni azzal, hogy az egészséges sóra mondják azt különféle előre kreált és pénzelt tanulmányokon keresztül, hogy káros, és hogy a túlzott C-vitamin fogyasztás vesekövet okoz, holott ezekre mind a mai napig nincs tudományos bizonyíték.

A konkurencia hatástalanítása

Ez az egyik legkiforrottabb gyógyszermaffia taktika. Mindent ellehetetlenítenek, ami hatásos lehet az ő készítményeikkel szemben, és sokkal jobb áron, vagy akár ingyen elérhetők a betegek számára.

Elintézték, hogy jogilag csak és kizárólag gyógyszerre mondhasd azt, hogy attól "meggyógyultál". Ha nem így teszel, Amerikában börtönbe is kerülhetsz ezért.

A nem hozzájuk kötődő táplálékkiegészítőket folyamatosan megpróbálják lejáratni, ha kell, megszüntetni. Ezt a kormányokon keresztól tudják elérni, hiszen a kormány mindig melléjük áll, mivel hihetetlen profit összefonódást biztosítanak számukra.

A vitaminokat is módszeresen megpróbálják hatástalanítani, és a C-vitaminról, valamint a D-vitaminról is különféle ál-tanulmányokban valótlanságokat állítanak, a túlzott adagolásokkal kapcsolatban, holott ezeknek semmilyen bizonyítható alapja sincs.

Ott van például a B17 vitamin, ami valamiértnem szerepel a vitaminok általánosan "elfogadott" nemzetközi osztályozásában.

Bár "A világ rák nélkül" könyv teherautónyi bizonyítékra derít fényt arról, hogy a rák valóban a B17 vitamin hiánybetegsége, épp úgy, ahogy a skorbut a C-vitamin hiánybetegsége.

Nyilván, ha a gyógyszermaffia beismerné, hogy a rák tényleg a B17 vitamin hiánybetegsége, az évi 100 milliárd dolláros rák biznisz egyik napról a másikra történelem lenne...

Betegségek kitalálása

Döbbenetes és megbotránkoztató, de a gyógyszeripar tényleg így működik. Hihetetlen profitokat termel, azonban ehhez az is szükséges, hogy évről-évre bővüljön az "ügyfélkör".

Ezt pedig gyakran úgy érik el, hogy betegségeket találnak ki. Ez különösképpen igaz a pszichológiára, de számos más dolog esetén is.

Sokak szerint a hiperaktivitás is egy kitalált betegség, hogy a gyerekeket különféle addiktív szerekkel tömhessék a szülők, ami megint csak bevételt jelent a gyógyszermaffiának.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró egészség megelőzés gyógyszeripar gyógyszermaffia betegségipar


Megtekintések száma: 30889

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet