Botrányos információk: bennfentesek beszéltek arról, hogyan csalják el a választásokat a közösségi média és háttérhatalom által!

2018. június 7., csütörtök




Így manipulálnak MINDENT!

Felháborító kettős mérce amit láthatunk megint. 

Az ún. Facebook/Cambridge Analytica botrányt arra akarják felhasználni, hogy a Brexit eredményét megsemmisítsék.

Mindezt arra alapozzák, hogy a facebook felületét használták fel a választás befolyásolására. Bezzeg, amikor a liberális érdekek mentén érvényesítik a facebook erejét, akkor azzal semmi baj sincs. 

Mert szerintük azonnal fel kell lépni, ott ahol nem az ő értékrendjük győz, mert ott persze nincs valódi demokrácia.

Brüsszelben máris akcióba lendült a LIBE bizottság, s megkezdte annak bizonyítását, hogy a Brexit népszavazás csalárd módon történt, ezért annak eredménye érvénytelen. 

A LIBE bizottság által rendezett meghallgatás néhány részlete a felvételen látható.

A brüsszeli boszorkánykonyhát és a megbonthatatlan Soros-EU barátságot ismerve az is egyértelműnek tűnik, hogy a mostani akciók a 2019. évi európai parlamenti választásokhoz is szorosan kapcsolódnak.

Egyrészt azt akarják elérni, hogy a közösségi hálókat gyakorlatilag csak az ő oldaluk használhassa majd fel legálisan...

Másrészt már most bizonyítani akarják, hogy a tömeges migrációt és az európai Egyesült Államok tervet elutasítók orosz és egyéb csalárd befolyásolás áldozatai (nem pedig józan ésszel gondolkodó emberek…)

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika háttérhatalom botrány


Megtekintések száma: 27358





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet