Botrányos jelentés jelent meg a bevándorlókról, amit Brüsszel legszívesebben eltitkolna!

2017. december 9., szombat




A migránsok szó szerint SEMMITŐL sem riadnak vissza, miközben a liberális politika folyamatosan mosdatja őket.

Európa már tényleg végveszélyben van. Olyan folyamatok zajlanak le az Unión belül, melyek alapjaiban lehetetlenítik majd el az emberek életét.

A migránsok eközben pedig folyamatosan özönlenek befelé, miközben a párhuzamos társadalmak nagymértékben nőnek.

Nem csak arról van szó, hogy alapjaiban véve is egyre erősödnek ezek a párhuzamos társadalmak, és híznak megfele a no-go zónák, ami a liberális politika szerint nem is létezik mint jelenség. Arról is van szó, hogy a bevándorlókat elkezdték felfegyverezni.

Mindemellett a migránsok semmitől sem riadnak vissza.

Egyre több Görögországban rekedt migráns próbál hamis útlevelekkel görög repülőterekről eljutni egy nyugat-európai országba. Sok bevándorló egész egyszerűen nem lát más megoldást, hogy elérje az általa áhított célországot, ezért inkább ilyen bűncselekményekhez folyamodnak.

Az Europol és Frontex közös jelentéséből kiderült, hogy míg 2017 első negyedévében 429 ilyen esetet regisztráltak, addig az év második negyedére már 729-re nőtt ez a szám, ez 70 százalékos növekedést jelent. - írja a VilágLátó HírMagazin.

Szír, afgán, iraki, török, albán és eritreai migránsoknál találták a legtöbb hamisított iratot.

Ilyen-olyan ürüggyel indulnak útnak, egyes, ott élőktől származó jelentések szerint nincs rossz környezet, sok helyen még veszély vagy háborúős övezet sincs már réges-régen.

Akik útnak indulnak, azok pancser lúzerek, akik ott, a saját földjükön sem tudtak boldogulni, vagy nem is akartak dolgozni, és Merkel hívó szavára indultak útnak, meg a hírek miatt, hogy az EU-ban nem kell dolgozni, és az emberhez vágnak egy csomó pénzt.

Az afgánok körében egyébként az francia és a koreai iratok a legkedveltebbek, amikkel sorra próbálkoznak.

Az európai szervek jelentése arra is kitér, hogy mely célországokba próbáltak meg eljutni az érvénytelen igazolványokkal. E szerint a német, a svájci, az olasz, a holland és a belga reptereket választják a migránsok.

Sok elemző szerint szinte biztos, hogy az elkövetkező években a migráció egyértelműen maga alá fogja temetni Európát, össze fogja omlasztani a szociális ellátási rendszereket.

Ennek következtében pedig akkora feszültségek fognak kialakulni az őslakosok és a bevándorolt csürhe között, hogy az egész kontinensen polgárháborúk fognak lezajlani...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika bevándorlás migráció


Megtekintések száma: 41527





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet