Botrányos szavak? Soros szerint Európának kötelessége, hogy törődjön a bevándorlókkal!

2020. július 1., szerda




Te, mint uniós állampolgár, ezt hogy látod?

Elképesztő dolgot mondott nemrégiben Soros György. Azt állította, hogy Európának igen is kötelessége befogadni a migránsokat.

Ezeket a szavakat az M1 híradójának mondta még Csütörtökön.

Úgy gondolom, Európa kötelessége, hogy törődjön a bevándorlókkal. Ez egy humanitárius kötelezettség, és remélem, Európa teljesíti is ezt" - nyilatkozta.

Soros Györgyöt és sokan másokat a környezetében korábban nyíltan támadták azért, mert a menekültek mellett van. Mi több, nagyon sok hang azt mondja, hogy ő maga állhatott a menekülthullám mögött, és egyetlen célja Európa belső bomlasztása.

Ezt a bomlasztást azonban csak még több migránssal tudja elérni.

"Kiállok az elvek mellett, amelyekben hiszek és nem engedem, hogy személyes ügyek legyenek ezekből a támadásokból."

Soka vélik úgy, hogy Soros és társai valójában el akarják árasztani az EU-t hogy az meggyengülve, végül készakarva kiáltson biztonságért. Erre pedig már meg lehet alapozni az új világrend első törvényeit és mozgalmi hálóját.

"Ideológiailag szemben állok mindazokkal, akik ezt a háborút folytatják, ragaszkodom az elveimhez, megvédem őket és azt hiszem, hogy győzni fogunk" - mondta.

Ezzel egy időben Angela Merkel tovább folytatja a migránsok Európában való szétosztását, holott ezért sokan támadják őt, főleg olyan nemzetek, mint hazánk is, melyek nem kérnek a bevándorlókból, mivel ide senki sem hívta őket.

Korábban Soros nyíltan hadat üzent a szuverén nemzetállamoknak, mert szerint az Unió csakis és kizárólag úgy lehet egységes, ha az államok feladják jogaikat, és egyfajta részegységként működnek az EU-n belül.

A brüsszeli bürokratákkal sincs másképp a helyzet, és olyan, mintha direkt nem értenék még most sem a problémát, amit már rég mindenki rért. Mintha Brüsszel a terror pártjára állt volna...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika háttérhatalom soros


Megtekintések száma: 62917





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet