Botrányos tervük van a világ megváltoztatására a Rothschildeknek!

2017. június 29., csütörtök
Több évtizede mesterkednek rajta, az elkövetkező években valóssággá válhat.

A Rothschild család mind a mai napig az egyik legbefolyásosabb családnak számít, és gyakran hozzák összefüggésbe különféle összeesküvés elméletekkel, teóriákkal.

Azonban az összeesküvés elméletek egy jó része maga a valóság, ugyanis a család meglehetősen furcsa történelmi múlttal rendelkezik, ráadásul bizonyítottan rengeteg vér tapad a kezükhöz.

Minimum több millió, de egyes becslések szerint még ennél is jóval több, mivel a világháborúk is az ő nevükhöz fűződnek, ezzel pedig több emberi élet kioltásáért felelnek, mint a náci rezsim rémuralma alatt ámokfutó Adolf Hitler.

Hihetetlen, és sokak szerint mesterkélt módon a háborúban szerezték a legnagyobb anyagi befolyást, nem véletlenül érte meg nekik több millió zsidó halála, és a szuperhatalmak egymásnak feszülése.

Mindemellett a nagyobb gazdasági válságokat a vállalkozásaik sorra megúszták, így a 2008-as válságot is.

Sokak szerint a Rothschild dinasztia egyik legfőbb terve kezdetektől az egyik legnagyobb gazdasági "vállalkozás", az Új világrend létrehozása volt.Ha ugyanis létejönne az Új világrend, akkor egyetlen központi helyen, egy óriási központi bankrendszerben összpontosulhatna a világhatalmi elit vagyona, mellyel 12 családdal együtt osztoznának.

Ez jelentené a világ vagyonának 96%-át. A maradék 4%-ot osztanák szét a pórnép között, akik nekik dolgoznának éber állapotú agymosott rabszolgaként.

A világháborúk nem véletlenül történtek meg a történelem folyamán. A kirobbantó ok maga a Rothschild-ház volt.

A belső források szerint 3 világháború szükséges Rothschildok szerint az Új világrend létrehozásához.

I. Világháború célja a cári Oroszország megdöntése olyan rendszer kialakítása, amit az illuminátusok és ügynökeik irányítanak.

II. Világháború a német nacionalisták és a cionisták között, ami elvezet Izrael állam megalapításához.

III. Világháború a cionisták és az arabok között, az egész világra kiterjedően, az emberek kiábránduljanak mindenből és elfogadják a szabadkőműves rendet- majd a világkormányt és annak fejét az Antikrisztust.

Vagyis a fő cél jelenleg a harmadik világháború valamilyen úton-módon való kirobbantása, ami biztosítaná számukra azt, hogy a vagyonukat még jobban felhizlalják, valamint a hatalmat egyetlen világkormány birtokolja, mely felett óriási gazdasági és politikai befolyással rendelkeznének.

Ez lenne az a totalitárius világállam, melynek létrejöttét a történelem folyamán nagyon sokan vizionálták maguk elé, és a jelek szerint egyre közelebb lehet a tényleg megvalósuláshoz…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés harmadik világháború kataklizma rothschild rothschildok


Megtekintések száma: 142493

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet