​Breaking: A Pentagon szerint ufókat küldhet egy idegen anyahajó a Földre

2023. március 16., csütörtök
Már a Pentagon is ufószondákról beszél, amelyeket idegen anyahajó küldhet a Földre, nem akárki állítja!

Most végre minden a "helyére kerül"?

Megdöbbentő állítások hangzottak el nem más forrástól, mint a Pentagontól!

A Pentagon ufókat vizsgáló divíziójának két kutatója, köztük egy neves Harvardon tanító professzor is azt állítja, hogy az elmúlt időszak ufó észleléseire az is lehet a magyarázat, hogy egy idegen anyahajó ólálkodik a Naprendszerben, és ez küldözget ki a Föld közelébe felderítő szondákat.

A Pentagon tájékoztatása szerint egy idegen anyahajó juthatott a Naprendszerünkbe, ami a jelentések alapján szondákat küld a Földre. A Pentagon All-Domain Anomalia Resolution Office (AARO) igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem csillagászati tanszékének elnöke, Abraham Loeb által írt jelentésben egy nagy méretű anyahajó lehetséges jelenlétére hívták fel a figyelmet.

A pentagon egyúttal annak a lehetőségét is felveti, hogy ezeket a kisebb szondákat - melyekben nem ülnek földönkívüli pilóták, hanem távvezéreltek - az anyahajóról irányíthatják és a feladatuk a Naprendszer bolygóinak és a Földnek a feltárása.

A mostani jelentés szerzői szerint egy mesterséges csillagközi objektum potenciálisan olyan szülőhajó lehet, amely sok kis szondát bocsát ki a Földre, a működési konstrukciója pedig nem különbözik a NASA küldetéseitől.

Ugye emlékszünk még a vékony, ceruza alakú Oumuamua bizarr felfedezéséhez, egy azonosítatlan csillagközi objektumhoz, amely nem hagyott üstökösnyomot, és amelyet sok tudós mesterséges jelenségnek nevezett.

Azóta sincs magyarázat rá de több tudós is azt állítja, hogy ez is egy földönkívüli felderítő szonda lehetett.

Ezek az apró szondák elérnék a Földet vagy a Naprendszer más bolygóit feltárás céljából, úgy, hogy a csillagászok nem vennék észre a miniszondák kibocsátását, mert azok nem vernek elég fényt vissza, így kvázi "láthatatlanok" a földi teleszkópok számára.

A Földön tapasztalt ufó észlelésekkel kapcsolatban is számos összefüggés van.

A hatóságok szerint: „Ezek nem egyszerű léggömbök voltak. Az azonosítatlan légi jelenségek akár 1 Mach sebességgel, azaz hangsebességgel is képesek mozogni.” 


Megtekintések száma: 18196

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet